Soft4Boost Photo Studio 8.7.5

A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid rugalmas kezelésére adódik mód. A program többek között rajzolási lehetőségeket, restaurálást, vörös szem effektus javítási módokat, vízjelezést, fényerő, kontraszt módosítási opciókat is lehetővé tesz. Ismeri a BMP, JPEG, ICO, TIFF, GIF, RAW formátumokat is. Magyar nyelven is tud.

Az alkalmazás elsősorban már meglévő fotók szerkesztése esetén hasznos mindazok számára akik az egyszerűséget és a széleskörűséget tartják szem előtt. A Soft4Boost Photo Studio szinte bármire képes ami ezen a területen szóba jöhet.

Az alkalmazás néhány kattintásból álló telepítése után egy barátságos és természetesen Magyar nyelven is kommunikáló felhasználói felület fogad, ahol a szerkesztendő képeket több módon is meg lehet neki adni. Vagy csak a felületére húzod, vagy pedig, betallózható. A főbb szerkesztési funkciók bal oldal négy fő ikonra bontva érhetőek el, ezeken belül kategorizálva biztosítottak a további extra lehetőségek. A Soft4Boost Photo Studio tökéletesen alkalmas, hogy egy korábban kevésbé jól sikerült fotót fel lehessen javítani, restaurálni lehessen, az ahhoz tartozó legalapvetőbb paramétereket megváltoztathatóak, szín, fényerő, kontraszt.

A Soft4Boost Photo Studio előnézeti képet is szolgáltat a korábban végrehajtott módosításokról, így egy rosszul kiválasztott editációs művelet vissza is vonható. Lehet vele vízjelezni, itt alapvetően két módszert támogat, vagy szöveg formájában, esetleg egy korábban létrehozott logó elhelyezésével. Annak pozíciója is szabadon megválasztható. Szöveg esetén az áttetszőség mértéke egy csúszkával finomítható.

A Soft4Boost Photo Studio szabadkézi rajzoláskor külön paraméterezhető, hogy miként szeretnéd ezt használatba venni, szín, telítettség… Vágásra, a képek forgatására is szolgáltat külön opciót.

Ha pedig a kinézetével nem lennél kibékülve, azt számos előre hozzáadott skin segítségével lehet egyedivé tenni. Rengeteg népszerű, elterjedt formátumot meg tud nyitni, legyen az JPEG, GIF, TIFF, PNG, RAW, PCX, TGA. A lista nem teljes.

Ha nem vagy megelégedve vele kipróbálhatod helyette az Alternate Pic View vagy a PhotoFiltre megoldását. Az Inkscape inkább jártasabb ismeretekkel bírók számára kedvez, de akik ennek birtokában vannak azok igen kedvező helyzetben érezhetik magukat.

A Soft4Boost Photo Studio egy rendkívül hatékony képszerkesztő, ami a fotók apavető jellemzőinek a megváltoztatásán kívül, vízjelezésre, speciális effektek hozzáadására is megfelelő. Ingyenes használat esetén vízjelet helyez el a végeredményen.

Soft4Boost Photo Studio

Soft4Boost Photo Studio összefoglaló:

 • Képszerkesztő program
 • vízjelezés, feliratozás
 • forgatás
 • restaurálás
 • vörös szem effektusok eltávolítása
 • fényerő, kontraszt jellemzők szerkesztése
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://sorentioapps.com/photo-studio

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Soft4Boost Photo Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoFiltre Studio X 10.14.02020-06-29 PhotoFiltre Studio X 10.14.0 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.12015-11-09 PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.1 (0)
  A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen […]
 • Icecream Photo Editor 1.442023-11-30 Icecream Photo Editor 1.44 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]
 • ReaConverter Pro 7.7972023-11-27 ReaConverter Pro 7.797 (0)
  A ReaConverter Pro egy képek szerkesztésére alkalmas rengeteg speciális opciót magában rejtegető szoftver. Ez a képkezelő program […]
 • Photo Resizer Expert 1.32023-08-19 Photo Resizer Expert 1.3 (0)
  A Photo Resizer Expert különleges képszerkesztési feladatokhoz hatékony amivel BMP, HDR, JPG, PNG, EXR, DDS, GIF fájlformátumú […]