PhotoFiltre Studio X 10.14.0

A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók restaurálásához, vagy új képek létrehozásához. Az opcióit tekintve ideális rajzoláshoz, feliratok elhelyezéséhez is. Néhány egyszerű lépésben Magyarítható.

Igen nehéz olyan képszerkesztő programot választani, ami egyetlen felületen biztosít minden olyan funkciót ami a széleskörű és rugalmas munkafolyamatokat támogatja. Inkább a jártasabb ismeretekkel bírókat célozza meg a PhotoFiltre Studio X ami olyan egyedi megoldásokat is biztosít, amit eddig csak több egyidejű program futtatása esetén kaphattunk meg.

A szoftver a telepítése után alapértelmezetten nem Tud Magyar nyelven, de ez orvosolható probléma, hisz a hivatalos forrásból nyelvi fájl szerezhető be hozzá, amit kicsomagolva a telepítési mappába másolva azonnal honosított formában áll rendelkezésre. A PhotoFiltre Studio X hordozható változatban elérhető.

A kezelőfelülete igen jól tervezett, egyszerűen kezdeményezhető a meglévő képek megnyitása, vagy új fotók szerkesztésének a lehetősége. Ismeri a PNG, JPG, TIFF, CUT, DNG, CAM, RAW, PPD formátumokat is.

Mint korábban említésre került a PhotoFiltre Studio X szinte minden említésre méltó funkciót elérhetővé tesz feliratozáshoz, rosszul sikerült fotók restaurálásához, vagy azok feldobásához effektekkel, amiből tekintélyes felhozatalt kínál. A rajzeszközöket tekintve, számos ecset típus, színkitöltő, festékszóró, torzítási segédeszközök biztosítottak. Testre szabható még a telítettség, gamma korrekció, fényerő, kontraszt jellemzők.

A PhotoFiltre Studio X igény esetén a képekből ikonokat is létre tud hozni, rétegek hozzáadásával animált GIF-ek is gyárthatóak. A fejlesztői kínálatban több csomagban is elérhető, szerényebb tudás birtokában ingyenesen is.

Mivel fizetős megoldásról van szó, amit időkorlátosan lehet igénybe venni, alternatív helyettesítőjeként használható az XnConvert ami a fotók formátumának a megváltoztatására ideális. Átméretezéshez az IceCream Image Resizer használható, haladó szintű szerkesztéséhez a LazPaint megfelelő.

A PhotoFiltre Studio X segítségével a lehető legrugalmasabban tudod a meglévő képeidet szerkeszteni, lehet azokat effektezni, torzítani, feliratozni egy munkameneten belül.

PhotoFiltre Studio X

PhotoFiltre Studio X összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • feliratozás
 • torzítás
 • rétegkezelés támogatás
 • effektek
 • rajzolási feladatokhoz
 • restaurálás
 • Magyarítható
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.photofiltre-studio.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PhotoFiltre Studio X
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
EUR T29,90
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.12015-11-09 PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.1 (0)
  A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen […]
 • Soft4Boost Photo Studio 7.9.92020-06-19 Soft4Boost Photo Studio 7.9.9 (0)
  A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid […]
 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • PhotoLine 21.502019-06-08 PhotoLine 21.50 (0)
  A PhotoLine nevű alkalmazással kényelmesen, rengeteg szerkesztő eszköz igénybevételével tudod a számítógépeden található fotókat […]
 • GraphicsGale Free 2.08.212018-12-23 GraphicsGale Free 2.08.21 (0)
  A GraphicsGale Free egy igen hasznos képkezelő, képszerkesztő program, amivel rengeteg képmanipulációs trükköt végre lehet hajtani. A […]