PhotoFiltre 6.5.3

A PhotoFiltre egy profi eszköztárral biztosított képszerkesztő alkalmazás, ami meglévő fotók módosításához megfelelő. Lehet vele rajzolni, tartalmaz színszedőt, feliratozáshoz kiegészítőt, képtorzítót igény esetén ikonokat tud azokból készíteni. Ez a Free alkalmazás Magyarítható.

Egy rosszul sikerült kép, vagy egy adott felhasználási terület sokszor megköveteli, hogy az adott fotón módosításokat hajtsunk végre. Erre jobbnál jobb alkalmazások érhetőek el, ingyenes és fizetős formában. A PhotoFiltre teljesen ingyenesen használható, a funkcióit tekintve olyan lehetőségeket is elérhetővé tesz, amit eddig csak prémium programok esetén kaptunk meg.

Akik nem szeretnék telepíteni, a PhotoFiltre hordozható változatban is elérhető. Az alkalmazás a telepítése után sajnos Magyar nyelven nem tud, de a hivatalos oldalról letölthető hozzá nyelvi fájl, majd azt hozzá lehet adni a telepítési könyvtárhoz, onnantól már honosított formában futtatható.

A PhotoFiltre felhasználói felülete számos nélkülözhetetlen funkciót biztosít, ami képek szerkesztéséhez elengedhetetlen. Vele nem csak már meglévő fotókat lehet módosítani, de akár teljesen újakat létre lehet hozni. Az utóbbi esetén egy beépített varázslófelület segít az első lépések megtételében, itt méretet kell választani.

Meglévő képek esetén a PhotoFiltre támogatja, hogy azt igen részletesen manipulálni lehessen, vízjelezhető, szabadon szöveges tartalom helyezhető el arra szinte bármilyen pozícióban. Speciális rajzeszközök is biztosítottak, a megfelelő szín kiválasztásához színszedő áll rendelkezésre. Ecset, színkitöltő, festékszóró, klónozó… Természetesen a PhotoFiltre olyan alapvető opciókat is elérhetővé tesz mint a fényerő és a telítettség, színjellemzők módosítása, tükrözés, torzítások. Ha pedig csak egyszerűen effekteket szeretnél bevetni, arra is képes.

A kezelőfelületét testre lehet szabni, meghatározható a számára hogy az egyes eszköztárak hol és miként helyezkedjenek el.

Alternatív megfelelőjeként a FastStone Photo Resizer használható, ami konvertáláshoz, illetve átméretezésre ideális. A Photoscape megoldása inkább kezdők számára javasolt képszerkesztő.

A PhotoFiltre egy igen széleskörűen használható képmanipulátor alkalmazás, amivel új, illetve meglévő fájlokat lehet szerkesztés alá vonni. Feliratozáshoz, effektezéshez, rajzoláshoz.

PhotoFiltre

PhotoFiltre összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PhotoFiltre
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoFiltre Portable 6.5.32015-09-17 PhotoFiltre Portable 6.5.3 (0)
  A PhotoFiltre Portable egy kis erőforrással bíró igen rugalmasan kezelhető képkezelő program, amivel meglévő fotóidat tudod […]
 • PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.12015-11-09 PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.1 (0)
  A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen […]
 • PhotoFiltre Studio X 10.14.02020-06-29 PhotoFiltre Studio X 10.14.0 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • ImageMagick 7.0.11.72021-04-12 ImageMagick 7.0.11.7 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Chasys Draw IES 5.03.012020-12-23 Chasys Draw IES 5.03.01 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]