PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.1

A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen alkalmas meglévő képek módosításához, újak létrehozásához, tud még restaurálni, fotókat torzítani, rétegkezelési támogatással is bír. Képek ikonná alakítására is ideális.

Ha egy olyan képszerkesztő programot keresel, amit nem kell telepíteni, mindamellett tudásban biztosít minden fontosabb lehetőséget ami ezen a területen felmerül, akkor kipróbálhatod a PhotoFiltre Studio X Portable nevű szoftvert.

Az egyik leginkább mellette szóló érv, hogy nem kell telepíteni, egy USB kulcsról is futtatható. A használatba vételéhez a letöltött tömörített mappa maradéktalan kicsomagolása szükséges, aminek a végeztével azonnal indítható. Természetesen ha mégis telepítenéd, a PhotoFiltre Studio X Portable installálható kiadása is elérhető.

Alapértelmezés szerint nem tud Magyar nyelven, de a hivatalos oldalról beszerezhető hozzá honosítás, amit csak a fő telepítési mappába kell másolni, illetve az ott található idegen nyelvű megfelelőjét eltávolítani.

A PhotoFiltre Studio X Portable rengeteg speciális feladat végrehajtására alkalmas, ideális rosszul sikerült fotók feljavítására, azokon való további munkálatok ellátására, igény esetén azt torzítani lehet, speciális effektekkel lehet feldobni.

Természetesen akkor is remek társ ha teljesen a semmiből szeretnél létrehozni képeket, itt rajzolhatsz, kapsz színkitöltőt, rétegkezelési támogatást, ecseteket, speciális szűrőket.

A PhotoFiltre Studio X Portable extra funkciójaként mód van arra, hogy képeket ikonná tudj alakítani, animált Gif-eket létrehozz.

A formátum támogatottság terén sem szerénykedhet, hisz kezeli a JPG, PNG, TIFF, CUT, DMG, CAM és még számos elterjedt és kevésbé ismert kiterjesztéseket.

A PhotoFiltre Studio X Portable telepítés nélküli alternatívájaként használhatod még a PhotoFiltre Portable, vagy az XnConvert Portable nevű programot, az utóbbi különlegessége hogy hatalmas formátum támogatottsággal bír.

A PhotoFiltre Studio X Portable alkalmas arra hogy a meglévő képeidet szerkeszteni tudd, illetve újakat hozz létre akár rajzolás útján. Az alábbi változat a népszerű program telepítést nem igénylő változata.

PhotoFiltre Studio X Portable

PhotoFiltre Studio X Portable összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • restaurálás
 • ikon készítése képből
 • képtorzítás
 • rétegkezelés támogatás
 • effektek használatának a lehetősége
 • Magyarrá tehető
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.photofiltre-studio.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PhotoFiltre Studio X Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PhotoFiltre Studio X 10.14.02020-06-29 PhotoFiltre Studio X 10.14.0 (0)
  A PhotoFiltre Studio X egy továbbfejlesztett, számos speciális funkciót tartogató képszerkesztő program. Ideális meglévő fotók […]
 • PhotoFiltre 6.5.32015-09-18 PhotoFiltre 6.5.3 (0)
  A PhotoFiltre egy profi eszköztárral biztosított képszerkesztő alkalmazás, ami meglévő fotók módosításához megfelelő. Lehet vele […]
 • Soft4Boost Photo Studio 7.9.92020-06-19 Soft4Boost Photo Studio 7.9.9 (0)
  A Soft4Boost Photo Studio egy felhasználóbarát különleges funkciókkal felszerelt képszerkesztő szoftver, amivel meglévő fotóid […]
 • PhotoFiltre Portable 6.5.32015-09-17 PhotoFiltre Portable 6.5.3 (0)
  A PhotoFiltre Portable egy kis erőforrással bíró igen rugalmasan kezelhető képkezelő program, amivel meglévő fotóidat tudod […]
 • Adobe Photoshop Express 2.4.206.02018-06-24 Adobe Photoshop Express 2.4.206.0 (0)
  Az Adobe Photoshop Express egy igen nagy tudással rendelkező képszerkesztő program, amivel profin módosíthatóak a gépeden található […]