Képtorzító program - letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Képtorzító

 • Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók módosításához. Itt lehetőség van a tartalmak átméretezésére, forgatására, konvertálásra, torzításra, de akár effektek is használhatóak, ahol keretekkel láthatjuk el azokat. Parancssoros vezérlés esetén természetesen sokkal több opciót lehet belőle előcsalogatni. Free alkalmazás, vagyis ingyenes. JPG, PNG, GIF, TIFF fájlokhoz. 

  ImageMagick 7.0.10.23

  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók módosításához. Itt lehetőség van a tartalmak átméretezésére, forgatására, konvertálásra, torzításra, de akár effektek is használhatóak, ahol keretekkel láthatjuk el azokat. Parancssoros vezérlés esetén természetesen sokkal több opciót lehet belőle előcsalogatni. Free alkalmazás, vagyis ingyenes. JPG, PNG, GIF, TIFF fájlokhoz. 

  olvasd tovább...

 • A LazPaint egy széleskörű lehetőségeket biztosító Free alkalmazás formájában futtatható képszerkesztő program. Támogat rétegkezelést, színkitöltőt, torzítót, színszedőt és még számos olyan opciót amit a kategóriáját képviselő elemek esetén el lehet várni. JPG, TGA, BMP, PNG, TIFF, TGA képformátumok szerkesztéséhez. 

  LazPaint 7.1.1

  A LazPaint egy széleskörű lehetőségeket biztosító Free alkalmazás formájában futtatható képszerkesztő program. Támogat rétegkezelést, színkitöltőt, torzítót, színszedőt és még számos olyan opciót amit a kategóriáját képviselő elemek esetén el lehet várni. JPG, TGA, BMP, PNG, TIFF, TGA képformátumok szerkesztéséhez. 

  olvasd tovább...

 • A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen alkalmas meglévő képek módosításához, újak létrehozásához, tud még restaurálni, fotókat torzítani, rétegkezelési támogatással is bír. Képek ikonná alakítására is ideális.

  PhotoFiltre Studio X Portable 10.10.1

  A PhotoFiltre Studio X Portable egy telepítést nem igénylő igen rugalmas opciókkal ellátott képszerkesztő program. Tökéletesen alkalmas meglévő képek módosításához, újak létrehozásához, tud még restaurálni, fotókat torzítani, rétegkezelési támogatással is bír. Képek ikonná alakítására is ideális.

  olvasd tovább...

 • A PhotoFiltre egy profi eszköztárral biztosított képszerkesztő alkalmazás, ami meglévő fotók módosításához megfelelő. Lehet vele rajzolni, tartalmaz színszedőt, feliratozáshoz kiegészítőt, képtorzítót igény esetén ikonokat tud azokból készíteni. Ez a Free alkalmazás Magyarítható.

  PhotoFiltre 6.5.3

  A PhotoFiltre egy profi eszköztárral biztosított képszerkesztő alkalmazás, ami meglévő fotók módosításához megfelelő. Lehet vele rajzolni, tartalmaz színszedőt, feliratozáshoz kiegészítőt, képtorzítót igény esetén ikonokat tud azokból készíteni. Ez a Free alkalmazás Magyarítható.

  olvasd tovább...

 • A PhotoFiltre Portable egy kis erőforrással bíró igen rugalmasan kezelhető képkezelő program, amivel meglévő fotóidat tudod módosítani. Az alábbi Free alkalmazás, a népszerű szoftver telepítést nem igénylő változata. Jellemzők: Magyarítható, ikonok készítése, feliratozás, fotók torzítása, színszedő.

  PhotoFiltre Portable 6.5.3

  A PhotoFiltre Portable egy kis erőforrással bíró igen rugalmasan kezelhető képkezelő program, amivel meglévő fotóidat tudod módosítani. Az alábbi Free alkalmazás, a népszerű szoftver telepítést nem igénylő változata. Jellemzők: Magyarítható, ikonok készítése, feliratozás, fotók torzítása, színszedő.

  olvasd tovább...