Diavetítés készítő Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Diavetítés

 • Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható diavetítéseket hozhatunk létre. A programmal háttérzenéket, illetve narrátorhangot is hozzáfűzhetünk a diavetítésekhez, egy képszerkesztő funkciót is tartalmaz amivel módosíthatjuk a színparamétereket, effektezhetjük, vághatjuk, akár feliratot, illetve vízjelet is hozzáadhatunk a fotóinkhoz. A Free alkalmazással a fotók vörös szem hatás hibáit is ki tudjuk javítani.

  EXE Slideshow Maker 1.11

  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható diavetítéseket hozhatunk létre. A programmal háttérzenéket, illetve narrátorhangot is hozzáfűzhetünk a diavetítésekhez, egy képszerkesztő funkciót is tartalmaz amivel módosíthatjuk a színparamétereket, effektezhetjük, vághatjuk, akár feliratot, illetve vízjelet is hozzáadhatunk a fotóinkhoz. A Free alkalmazással a fotók vörös szem hatás hibáit is ki tudjuk javítani.

  olvasd tovább...

 • A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free alkalmazással diavetítéseket lehet összeállítani a számítógépen található fotókból. BMP, PNG, JPG, JPEG, TIFF, SVF, TGA, PCD, ICO, CUR, PCX formátumok megnyitásához használható. Videók lejátszására is használható AVI, MPEG Kodek formátumoknál. ID3 Tag kezelőt is tartalmaz.

  Regards Viewer 2.78.2

  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free alkalmazással diavetítéseket lehet összeállítani a számítógépen található fotókból. BMP, PNG, JPG, JPEG, TIFF, SVF, TGA, PCD, ICO, CUR, PCX formátumok megnyitásához használható. Videók lejátszására is használható AVI, MPEG Kodek formátumoknál. ID3 Tag kezelőt is tartalmaz.

  olvasd tovább...

 • Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos diavetítéseket Slideshow formájában. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít ehhez, audió tartalmak fűzhetőek hozzá, saját átmenetekkel tehető egyedivé. YouTube megosztó funkcióval. Magyar nyelvű.

  IceCream Slideshow Maker 5.05

  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos diavetítéseket Slideshow formájában. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít ehhez, audió tartalmak fűzhetőek hozzá, saját átmenetekkel tehető egyedivé. YouTube megosztó funkcióval. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A 123 Photo Viewer egy a számítógépen tárolt fotók megtekintésére használható program amivel azokat rendszerezve lehet kezelni. A kép megjelenítésre alkalmas szoftver több módszert is támogat ami a médiatartalom elérésének a részét képezi, ilyen a diavetítések létrehozása, forgatás, tükrözés, illetve egyéb kép rendszerezési módszer. Free alkalmazás.

  123 Photo Viewer 2023.10.26.0

  A 123 Photo Viewer egy a számítógépen tárolt fotók megtekintésére használható program amivel azokat rendszerezve lehet kezelni. A kép megjelenítésre alkalmas szoftver több módszert is támogat ami a médiatartalom elérésének a részét képezi, ilyen a diavetítések létrehozása, forgatás, tükrözés, illetve egyéb kép rendszerezési módszer. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az ACDSee Free a fotógyűjteményeink rendszerezésétől a tartalmak szerkesztéséig az összes fontosabb funkciót tartalmazza ami akár kötegelt képszerkesztési feladatokhoz is remek. Irodai dokumentumok, PDF tartalmak olvashatóak, zenéket, Videókat játszhatunk le, diavetítések hozhatóak létre a fotóinkból a Free alkalmazással. A fotók kötegelt effektezéséhez profi szoftverrel tömörített mappák nyithatóak meg, fájlok megosztásához is hatékony.

  ACDSee Free 2.1.0.474

  Az ACDSee Free a fotógyűjteményeink rendszerezésétől a tartalmak szerkesztéséig az összes fontosabb funkciót tartalmazza ami akár kötegelt képszerkesztési feladatokhoz is remek. Irodai dokumentumok, PDF tartalmak olvashatóak, zenéket, Videókat játszhatunk le, diavetítések hozhatóak létre a fotóinkból a Free alkalmazással. A fotók kötegelt effektezéséhez profi szoftverrel tömörített mappák nyithatóak meg, fájlok megosztásához is hatékony.

  olvasd tovább...