Képkezelők

ACDSee Free 2.2.0.604

Az ACDSee Free a fotógyűjteményeink rendszerezésétől a tartalmak szerkesztéséig az összes fontosabb funkciót tartalmazza ami akár kötegelt képszerkesztési feladatokhoz is remek. Irodai dokumentumok, PDF tartalmak olvashatóak, zenéket, Videókat játszhatunk le, diavetítések hozhatóak létre a fotóinkból a Free alkalmazással. A fotók kötegelt effektezéséhez profi szoftverrel tömörített mappák nyithatóak meg, fájlok megosztásához is hatékony.

Videók, Audiók, tömörített mappák, képek, irodai dokumentumok rendszerezési feladataihoz remek szoftver amivel akár a fájlokat mozgathatjuk, átnevezhetjük, illetve meg tudjuk tekinteni. Az ACDSee Free egy multimédiás tartalmak, illetve fotók megtekintéséhez kiváló szoftver amivel a tartalmaikat meg is tudjuk osztani.

Az ACDSee Free letöltése, a szoftver installálása után a Windows rendszeren elérhető fájlokat automatikusan fel tudjuk kutatni, fájljainkat fájlformátum alapján, a képeket a jellemezőikkel, metaadatokkal tudjuk rendszerezni, rengeteg fájl böngészhető csoportosítva.

Az ACDSee Free egy kereső funkciót is biztosít amivel a keresési eredményeket metaadatokkal, szűrökkel tudjuk konfigurálni. A fájlokat törölhetjük, mozgathatjuk, átnevezhetjük, a képekhez szépia effekteket lehet hozzáadni, diavetítéseket is létrehozhatunk.

Fájlgyűjtemények rendszerezéséhez, tartalmak lejátszásához tökéletes az ACDSee Free

A mappákból irodai tartalmakat PDF dokumentumokat is megnyithatunk, a kijelölt módszerrel tudjuk a fájlokat rendszerezni. A programmal akár meg tudunk nyitni Videó, illetve Audió fájlokat, a tartalmak ismételten is lejátszhatóak. Videó, illetve zenei tartalmakhoz egy fájlkereső funkciót is tartalmaz. Az alkalmazás fotó effektező funkciót is kínál amivel optimalizálni tudjuk a fotóink minőségét, a fájlokat meg is oszthatjuk.

Fotók megosztásához is ideális

JPEG, BMP, CUR, GIF ICO, TGA, TIF, PNG, RAW fotó, ZIP, RAR, CAB, ARJ, GZ, TGZ tömörített mappa, AVI, M4A, M4V, MOV, MP4, MP4, WAV, WMA, WMV Videó, DOC, PDF, DOCX, PPS, PPSX, PPT, PPTX, RTF, XLS, XLSB, XLSX, XPS irodai dokumentum fájlformátumok megtekintéséhez hatékony.

Képek eredeti aránnyal történő átméretezési feladataihoz a Batch It Ultra, multimédiás tartalmakból diavetítések létrehozásához a 4K SlideShow Maker kiváló, a képkezelő programmal akár teljes fájlkollekciókat is be tudunk tallózni.

Az ACDSee Free egy fotók szerkesztési feladataihoz is hatékony program amivel számítógépen elérhető fájlgyűjteményeket böngészhetünk, a fájljainkat szűrő funkcióval listázhatjuk ki. Videó, illetve Audió tartalmak lejátszásához, illetve fotók diavetítésként megtekintéséhez is nagyszerű.

ACDSee Free

ACDSee Free Összefoglaló:

 • képnézegető
 • fotók szerkesztési feladataihoz
 • diavetítések készítéséhez
 • fájlkezelő funkció
 • fotók effektezéséhez is hatékony
 • tartalmak rendszerezése
 • multimédiás tartalmak lejátszása
 • tömörített mappákhoz
 • irodai dokumentumok megnyitása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.acdsee.com/en/products/acdsee-free/
ACDSee Free letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ACDSee Free
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Imagine Portable 1.5.42024-06-23 Imagine Portable 1.5.4 (0)
  Az Imagine Portable kihívások nélkül tudja a számítógépen található fotó gyűjteményeinket rendszerezni, egy magyar nyelven elérhető […]
 • HoneyView 5.53.62732024-06-21 HoneyView 5.53.6273 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • PicView 2.3.02024-06-13 PicView 2.3.0 (0)
  A PicView egy felhasználóbarát képnézegető program ami képszerkesztő funkciót is tartalmaz. A Free alkalmazás rengeteg képszerkesztő […]
 • Sigma File Manager 1.72024-05-17 Sigma File Manager 1.7 (0)
  A Sigma File Manager kiváló stílusú indítófelületén fájlkezelési feladatokat végezhetünk, számos jó dolgot biztosít. A fájlkezelési […]
 • Alternate Pic View 3.4602024-04-10 Alternate Pic View 3.460 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]

Szólj hozzá