HoneyView 5.51.6240

A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a Free alkalmazás ideális konvertálásra, diavetítések készítéséhez, forgatásra, tükrözésre, egyedi effektek is támogatottak. Magyar nyelv.

Akik rengeteg fotót tárolnak a számítógépükön, azokat meg szeretnék tekinteni akár diavetítés formájában, de annak az igénye is felmerül, hogy azokon alapvető szerkesztési feladatokat hajtsanak végre, nekik egy ideális ingyenes szoftver a HoneyView. Mindamellett hogy kis erőforrást támaszt a PC felé, számos különleges és igen hasznos szolgáltatást biztosít. A HoneyView hordozható, vagyis telepítést nem igénylő kiadásban is elérhető.

Ha az installálható változat mellett döntöttél, mivel rendszeresen vennéd igénybe az általa kínált szolgáltatásokat, akkor a beépített telepítésvarázslójával, néhány kattintással üzembe helyezhető.

Egy igen egyszerű, letisztult felhasználói felület jellemzi a HoneyView nevű szoftver, ahol az első beüzemelésekor operációs rendszernek megfelelően felajánlja annak a lehetőségét, hogy az általa támogatott formátumokhoz hozzárendeljük. Integrálódik a jobb egérgombos menühöz, így az adott képre kattintva vele meg is nyitható, kezelhető. Itt van arra lehetőség, hogy a fotót azonnal átkonvertáljuk más népszerűbb kimenetre. Kezeli a: JPG, PNG, GIFF, PCX, TGA, PSD és még számos ismert fotó formátumot.

Képek effektek kezeléssel való módosításához is futtathatjuk a HoneyView képnézegetőt

A funkciókat tekintve, mint korábban említettük ideális hogy adott mappákban található fotókat látványos diavetítés formájában nézegetni lehessen, de számos alapértelmezett szerkesztést is meg lehet a HoneyView-el valósítani. Konvertálni, forgatni a médiát, előre definiált effekteket hozzárendelni, tükrözés, halványítás, forgatás.

Közvetlenül a felületéről van arra mód, hogy adott objektumokat hozzá tudj adni háttérképként.

A könnyebb navigálhatóságot azzal lehet elérni, hogy a fotók, és annak könyvtárai kedvencekhez rendelhető, így azt legközelebb azonnal meg lehet nyitni.

A HoneyView alternatívájaként javasolni tudunk néhány szintén ingyenes megoldást, többek között az XnView nevű programot, ami szintén megfelelő szerkesztésre. Egy másik szintén remek megoldás az Alternate Pic View ami szintén tud konvertálni.

Összességében a HoneyView egy Magyar nyelvi támogatással bíró, képnézegető és szerkesztő program, ami effekteket és számos egyéb különleges toolst tartalmaz.

HoneyView

HoneyView összefoglaló:

 • Képnézegető szoftver
 • szerkesztő funkció
 • hordozható változatban is
 • GPS információk megjelenítése ( Ha tartalmazza )
 • képkonvertáló
 • effektek támogatása
 • forgatás, tükrözés
 • jobb egérgombos elérés
 • felhasználóbarát elrendezés
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.bandisoft.com/honeyview/
HoneyView letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HoneyView
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • XnView 2.51.42023-09-08 XnView 2.51.4 (0)
  Az XnView képek megtekintésére és az azokon való szerkesztési feladatok végrehajtását biztosító ingyenes és széleskörű szoftver. Tud […]
 • Alternate Pic View 3.2602023-08-02 Alternate Pic View 3.260 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Regards Viewer 2.78.32023-12-08 Regards Viewer 2.78.3 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]
 • XnView MP 1.6.22023-11-22 XnView MP 1.6.2 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]