Regards Viewer 2.66.0

A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free alkalmazással diavetítéseket lehet összeállítani a számítógépen található fotókból. BMP, PNG, JPG, JPEG, TIFF, SVF, TGA, PCD, ICO, CUR, PCX formátumok megnyitásához használható. Videók lejátszására is használható AVI, MPEG Kodek formátumoknál. ID3 Tag kezelőt is tartalmaz.

A képkezelő program a nagyobb képkollekcióval rendelkező számítógép felhasználók számára érdemes kipróbálni ami szinte minden ma használt képformátumot meg tud nyitni, illetve a szükséges tulajdonságokkal, a legnépszerűbb módszerrel meg is jeleníti. A Regards Viewer Linux rendszerre is támogatott. A szoftver ingyenesen futtatható.

A Regards Viewer letöltése után a szoftver telepítése, illetve az indítása után modern, rengeteg képkezeléshez fontos kiegészítővel kifejlesztett felhasználói felületen lehet betallózni azokat a képeket amiket meg szeretnénk tekinteni.

A felületén egy hatékony fájlkezelővel lehet kiválasztani azokat a képeket amiket meg szeretnénk nyitni, ideális akkor ha a megtekintendő képeket egy nehezebben megtalálható mappában tároltuk el.

Filmek lejátszását is támogatja a Regards Viewer

A szoftver az összes ma népszerű formátum megtekintését támogatja, BMP, PNG, JPG, JPEG, TIFF, SVF, TGA, PCD, ICO, CUR, PCX formátumokhoz, a képkezelő program akár multimédiás tartalmak, videók lejátszásához is használható ami MPEG, AVI, WMV, ASF, MKV, MOV, VP9 kodekeket támogat. A képekhez integrált ID3 Tag információk megtekintéséhez is rendelkezésre áll az összes szükséges eszköz.

A képnézegető programmal a Regards Viewer a fotók megtekintésekor rengeteg speciális funkció áll rendelkezésre, ilyen a képek tükrözése, forgatása, nagyítás, kicsinyítés, automatikus diavetítésként való megjelenítésük.

Fotók megtekintéséhez használható kiegészítő Windows rendszerre az Easy Photo Slide Show, illetve a Krita nevű alkalmazás ami felhasználóbarát funkciókkal biztosítja, hogy képeket tudjunk a szükséges módon megjeleníteni.

A Regards Viewer egy ingyenes képnézegető alkalmazás ami videók lejátszásához is használható, Windows, illetve Linux rendszerekre is beszerezhető.

Regards Viewer

Regards Viewer Összefoglaló:

 • képkezelő alkalmazás
 • képek megtekintéséhez
 • diavetítések létrehozása
 • videók lejátszásához
 • rengeteg formátumot támogat
 • ID3 Tag támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://jfiguinha.pagesperso-orange.fr/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Regards Viewer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • mrViewer 5.8.82021-06-09 mrViewer 5.8.8 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • Alternate Pic View 3.0702021-06-05 Alternate Pic View 3.070 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • HoneyView 5.38.57902021-05-24 HoneyView 5.38.5790 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • XnView 2.49.52021-02-02 XnView 2.49.5 (0)
  Az XnView képek megtekintésére és az azokon való szerkesztési feladatok végrehajtását biztosító ingyenes és széleskörű szoftver. Tud […]
 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]