Krita 5.2.1

A Krita egy igen tekintélyes lehetőségekkel ellátott képszerkesztő program, amivel elsősorban rajzolási feladatokat tudsz végrehajtani. Alkalmas arra hogy egy meglévő fotót szerkeszteni tudj, vagy akár újakat is létrehozhatsz. Ideális még képregények, művészi rajzok készítéséhez. Objektum, szűrő, effekt támogatással. Magyar nyelvű, Free alkalmazásként használhatod.

Rengeteg hasznos szolgáltatást magában foglaló különleges képszerkesztő alkalmazás a Krita, ami ideális számos grafikai feladat végrehajtásához. Az általános képszerkesztési feladatokon kívül felfedezhető benne egy igen egyedi opció, vele akár saját képregényeket is létrehozhatsz.

A Krita szükség esetén letölthető hordozható változatban is. A Krita a lehetőségeit tekintve egyaránt kedvez a kezdő, illetve haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosoknak, mivel rendkívül áttekinthető a felhasználói felülete, azok a kipróbálók is hamar kiismerhetik az általa biztosított lehetőségeket akik korábban nem futtattak ilyen jellegű alkalmazást. Kipróbáláshoz inkább a telepítést nem igénylő verzió mellett érdemes dönteni.

A Krita inkább rajzolási feladatokat támogat, itt olyan lehetőségeket is szolgáltat, amit fizetős megfelelői részben, vagy egyáltalán nem tartalmaznak. Rajzolás esetén számos ecset, objektum választható, természetesen rengeteg effektet is fel lehet használni.

A Krita indítása után új projekt esetén előre kiválasztható, hogy mit is szeretnél vele tenni, itt válik elérhetővé a korábban említett képregény készítő funkció. Akik szükségét érzik, külön színszedőt is biztosít, illetve radírt, amivel törölhetőek adott részletek. Természetesen rétegkezelés is elérhető, ami elengedhetetlen professzionális munkák végrehajtásához.

Krita – speciális képszerkesztő eszközökkel

Az egyéb opciókat tekintve támogatott a hisztogram, művészi, forgatási lehetőségek, metaadat szerkesztés, illetve alapvető RGB jellemzők módosításának a lehetősége, ritka eszközök, viszont ingyenesen állnak rendelkezésre.

Megfelelőjeként használhatod még mint rajzoló programként a Chasys Draw IES amit egérkurzorok, illetve ikonok készítéséhez is felhasználhatsz. Felhasználóbarát megközelítésből a RealWorld Paint megoldását választhatod.

A Krita egy ingyenes, Magyar nyelvű képszerkesztő, rajzoló program, amivel akár képregényeket is készíthetsz, ehhez több előre hozzáadott sablont is biztosít. Effektekkel, szűrőkkel. Telepítést nem igénylő változatban is. Könnyen használható.

Krita

Krita összefoglaló:

 • képszerkesztő alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • elsősorban rajzolási feladatokhoz
 • képregény készítő funkció
 • objektum, szűrő, effekt támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://krita.org/en/
Krita letöltés

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Krita
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Krita Portable 5.2.02023-10-06 Krita Portable 5.2.0 (0)
  A Krita Portable egy hordozható formában igénybe vehető speciális képszerkesztő program, ami inkább rajtolási területeken jeleskedik. […]
 • Icecream Photo Editor 1.442023-11-30 Icecream Photo Editor 1.44 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]
 • Inkscape 1.3.22023-11-28 Inkscape 1.3.2 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Inkscape Portable 1.3.22023-11-28 Inkscape Portable 1.3.2 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]
 • PicsArt 10.20.02023-11-03 PicsArt 10.20.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]