Paint 3D 5.1.809.1017.1000

A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal rajzolással tudsz művészi alkotásokat létrehozni amellett hogy az összes eszközt biztosítja ehhez. Ecset, színválasztó, effektezési opciók. A képen 3D feliratokat is el lehet helyezni. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten Windows 10 operációs rendszerre lett tervezve.

Ha Windows 10 operációs rendszerre keresel egy megbízható, tekintélyes tudással bíró képszerkesztő programot, fontos az ingyenesség, inkább rajzolási feladatokra szeretnéd felhasználni, akkor itt a Paint 3D. A szoftver látványos 3D grafikák létrehozásához az egyik legjobb megoldást biztosítja. Kezdőknek, haladóknak megfelelő eszköztárt biztosít.

A Paint 3D Letöltése után azt csak telepíteni kell, majd azonnal használható.

Az alkalmazás indítása után a lehető legszéleskörűbben van arra lehetőséged, hogy új látványos képeket készíts rajzolással, itt akár 3D jellemzőkkel bíró tartalmakat is készíthetsz.

A Paint 3D jól navigálható, könnyen ki lehet választani minden fontosabb funkciót. A szoftver a képszerkesztést, effektek felhasználásával tudja fokozni. Szerencsére itt sem szerénykedhet mivel számos alapértelmezett effektet tartalmaz.

A Paint 3D rajzoláshoz több választható eszközt is rendelkezésre bocsájt, ecsetek, színkitöltő, szinte bármit amire csak szükséged lehet. Ha csak egyszerűen feliratokat szeretnél azon elhelyezni, külön opciók biztosítottak erre, természetesen ezt is térhatásúvá lehet tenni. A szoftverrel professzionális projektek állíthatóak össze amellett hogy nem igényel komolyabb ismereteket, ami még előny, hogy teljesen ingyenesen áll rendelkezésre.

A Paint 3D helyett választhatod még a Paint.NET illetve a Portrait Painter nevű programot, ezek az alternatívák meglévő fotók szerkesztéséhez választhatóak. A LazPaint nevű szoftver inkább jártasabb felhasználókat céloz meg, rétegkezelési opciókat is felfedezhetsz benne.

A Paint 3D a Microsoft hivatalos 3D támogatással bíró Windows 10 rendszerre tervezett képszerkesztője, amit rajzolási feladatokhoz lehet felhasználni. Opcionálisan feliratokat is elhelyezhetsz a fotón vele. Számos különleges előre hozzáadott effekt között lehet választani. Teljesen ingyenesen próbálható ki.

Paint 3D

Paint 3D Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Rajzolási feladatokhoz
 • számos választható rajzeszköz
 • beépített effektek
 • kép feliratozás
 • 3D objektum támogatás
 • könnyű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Paint 3D
Platform
Windows 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZ Paint 4.0.0.02018-09-27 EZ Paint 4.0.0.0 (0)
  Az EZ Paint egy teljesen ingyenesen használható Windows rendszerre tervezett rajzoló program, amivel egy kiváló eszköztár […]
 • PicsArt 6.10.2.02018-08-07 PicsArt 6.10.2.0 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • PhotoLine 21.502019-06-08 PhotoLine 21.50 (0)
  A PhotoLine nevű alkalmazással kényelmesen, rengeteg szerkesztő eszköz igénybevételével tudod a számítógépeden található fotókat […]
 • PhotoLine Portable 21.502019-06-09 PhotoLine Portable 21.50 (0)
  A PhotoLine Portable egy prémium kategóriás képszerkesztő program ami hatalmas szerkesztő eszköz kínálattal rendelkezik. Lehet vele […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]