Képkezelők

Paint 3D 6.2405.19017.0

A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal rajzolással tudsz művészi alkotásokat létrehozni amellett hogy az összes eszközt biztosítja ehhez. Ecset, színválasztó, effektezési opciók. A képen 3D feliratokat is el lehet helyezni. Az alábbi Free alkalmazás kifejezetten Windows 10 operációs rendszerre lett tervezve. JPG, PNG, GIFF, TIFF, TGA képformátumokhoz is.

Ha Windows 10 operációs rendszerre keresel egy megbízható, tekintélyes tudással bíró képszerkesztő programot, fontos az ingyenesség, inkább rajzolási feladatokra szeretnéd felhasználni, akkor itt a Paint 3D. A szoftver látványos 3D grafikák létrehozásához az egyik legjobb megoldást biztosítja. Kezdőknek, haladóknak megfelelő eszköztárt biztosít.

A Paint 3D Letöltése után azt csak telepíteni kell, majd azonnal használható.

Az alkalmazás indítása után a lehető legszéleskörűbben van arra lehetőséged, hogy új látványos képeket készíts rajzolással, itt akár 3D jellemzőkkel bíró tartalmakat is készíthetsz.

A Paint 3D jól navigálható, könnyen ki lehet választani minden fontosabb funkciót. A szoftver a képszerkesztést, effektek felhasználásával tudja fokozni. Szerencsére itt sem szerénykedhet mivel számos alapértelmezett effektet tartalmaz. JPG, JPEG, PNG, TIFF, GIF és egyéb rendszeresen használt kép formátumhoz használható fel.

3D modellezést támogató rajz program a Paint 3D

A Paint 3D rajzoláshoz több választható eszközt is rendelkezésre bocsájt, ecsetek, színkitöltő, szinte bármit amire csak szükséged lehet. Ha csak egyszerűen feliratokat szeretnél azon elhelyezni, külön opciók biztosítottak erre, természetesen ezt is térhatásúvá lehet tenni. A szoftverrel professzionális projektek állíthatóak össze amellett hogy nem igényel komolyabb ismereteket, ami még előny, hogy teljesen ingyenesen áll rendelkezésre.

A Paint 3D helyett választhatod még a Paint.NET illetve a Portrait Painter nevű programot, ezek az alternatívák meglévő fotók szerkesztéséhez választhatóak. A LazPaint nevű szoftver inkább jártasabb felhasználókat céloz meg, rétegkezelési opciókat is felfedezhetsz benne.

A Paint 3D a Microsoft hivatalos 3D támogatással bíró Windows 10 rendszerre tervezett képszerkesztője, amit rajzolási feladatokhoz lehet felhasználni. Opcionálisan feliratokat is elhelyezhetsz a fotón vele. Számos különleges előre hozzáadott effekt között lehet választani. Teljesen ingyenesen próbálható ki.

Paint 3D

Paint 3D Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Rajzolási feladatokhoz
 • számos választható rajzeszköz
 • beépített effektek
 • kép feliratozás
 • 3D objektum támogatás
 • könnyű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
Paint 3D letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Paint 3D
Platform
Windows 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicsArt 10.31.92024-07-15 PicsArt 10.31.9 (0)
  A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben […]
 • Tux Paint 0.9.322024-02-02 Tux Paint 0.9.32 (0)
  A Tux Paint egy remek grafikával létrehozott képszerkesztő program amit rajzolási munkafolyamatokhoz tudunk futtatni. A Free […]
 • FireAlpaca 2.11.262024-06-28 FireAlpaca 2.11.26 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • EaseUS ScreenShot 1.0.02024-05-03 EaseUS ScreenShot 1.0.0 (0)
  Az EaseUS ScreenShot képekkel történő feladatok esetén lehet remek, amivel a PC-n végrehajtott feladatainkról hozható létre képlopás. […]
 • Paint.NET 5.0.132024-03-06 Paint.NET 5.0.13 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]

Szólj hozzá