PicsArt 9.3.7.0

A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben népszerű képszerkesztési funkciót. A Free alkalmazással fotókollázsokat készíthetsz, effektezhetsz, rajzolhatsz, ahol több ecset, illetve segéd Tools is biztosított. JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF formátumokat kezel. Képmegosztó programokhoz kipróbált megoldással.

Modern kezelőfelület korszerű képszerkesztési lehetőségek fedezhetőek fel a PicsArt nevű programban, ami igen népszerű is egyben. Képkezeléshez az összes hasznos kiegészítő megtalálható amire szüksége van egy kezdő, vagy akár haladó ismeretekkel bíró számítógép tulajdonos számára.

A PicsArt a hagyományos képszerkesztő alkalmazásokkal ellentétben némileg máshogy szerezhető be, az esetében az Appot a Windows áruházból lehet elérni, letölteni, a telepítése után annak az érdekében, hogy használni lehessen, regisztrálni kell ehhez vagy egy új fiókra, vagy a meglévő megadására van szükség.

A PicsArt képkezelője JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF formátumokat támogat, ezek szerkeszthetőek, ahol több ma ismertebb módszert is lehet választani. Lehetőség van új képek létrehozására rajzolással, esetleg egy már meglévő fotót vagy fotókat szerkeszthetsz, különlegessé tehető több speciális eljárással.

PicsArt: Kollázsok készítése képekből

A PicsArt nevű alkalmazással látványos fotókollázsokat készíthetsz, itt a kiválasztott képek elhelyezkedése igény szerint adható meg. Az így elkészített projekteket a lehető legegyszerűbben tudod megosztani az ismerőseiddel.

Egyszerűbb képszerkesztési feladatoknál a rajzoláson kívül effektekkel dobható fel a mentendő fotó, a lehető legáttekinthetőbb egyben modern szerkesztési opciók támogatottak. Attól eltekintve, hogy a szoftver regisztrációt igényel, nem támogatott a használta honosított formában egy korszerű képmanipulációs eszközt kaphatsz a PicsArt nevű szoftverrel. Windows 10 rendszeren is használhatod.

Ilyen feladatra használhatod még a Paint 3D nevű Appot rajzolásra, diavetítésekhez a IceCream Slideshow Maker egy igen népszerű szoftver. A Pictor képátméretező, feliratozási opciókat támogat.

A PicsArt egy Windows rendszerre, Androidra is letölthető képszerkesztő, amit kollázsokhoz, rajzolási feladatokhoz használhatsz fel. Kiváló formátum ismerettel ahol az azok közötti fájlkiterjesztés probléma is nagyon egyszerűen megoldható. Az elkészített fotót meg is oszthatod. Modern, áttekinthető kezdőfelülettel rendelkezik. Ingyenes kiadás.

PicsArt

PicsArt Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • kollázsok készítéséhez
 • rajzoló funkció
 • több ma ismert képformátumot támogat
 • képmegosztó funkció
 • effekt támogatás
 • modern kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PicsArt
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • PaintTool SAI 1.2.52022-08-12 PaintTool SAI 1.2.5 (0)
  A PaintTool SAI egy komfortos képszerkesztő program amivel új képet hozhatunk létre, illetve a gépen található fotókat lehet […]
 • Inkscape 1.2.12022-07-15 Inkscape 1.2.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Inkscape Portable 1.2.12022-07-15 Inkscape Portable 1.2.1 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]
 • VOVSOFT – Image Combiner 1.12022-06-04 VOVSOFT – Image Combiner 1.1 (0)
  A VOVSOFT - Image Combiner egy képkezelési feladatokhoz használható program amivel fotókat tudunk egyesíteni. JPG, JPEG, PNG, TIF, […]