PicsArt 6.10.2.0

A PicsArt egy igen népszerű Windowsra, illetve mobilokra is elérhető képkezelő App, tartalmazza az összes ma korszerű, egyben népszerű képszerkesztési funkciót. A Free alkalmazással fotókollázsokat készíthetsz, effektezhetsz, rajzolhatsz, ahol több ecset, illetve segéd Tools is biztosított. JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF formátumok között lehet választani, mint kezelendő kimenet. Képmegosztóval.

Modern kezelőfelület korszerű képszerkesztési lehetőségek fedezhetőek fel a PicsArt nevű programban, ami igen népszerű is egyben.

A PicsArt a hagyományos képszerkesztő alkalmazásokkal ellentétben némileg máshogy szerezhető be, az esetében az Appot a Windows áruházból lehet elérni, letölteni, a telepítése után annak az érdekében, hogy használni lehessen, regisztrálni kell ehhez vagy egy új fiókra, vagy a meglévő megadására van szükség.

A PicsArt képkezelője JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF formátumokat támogat, ezek szerkeszthetőek, ahol több ma ismertebb módszert is lehet választani. Lehetőség van új képek létrehozására rajzolással, esetleg egy már meglévő fotót vagy fotókat szerkeszthetsz, különlegessé tehető több speciális eljárással.

PicsArt: Kollázsok készítése képekből

A PicsArt nevű alkalmazással látványos fotókollázsokat készíthetsz, itt a kiválasztott képek elhelyezkedése igény szerint adható meg. Az így elkészített projekteket a lehető legegyszerűbben tudod megosztani az ismerőseiddel.

Egyszerűbb képszerkesztési feladatoknál a rajzoláson kívül effektekkel dobható fel a mentendő fotó, a lehető legáttekinthetőbb egyben modern szerkesztési opciók támogatottak. Attól eltekintve, hogy a szoftver regisztrációt igényel, nem támogatott a használta honosított formában egy korszerű képmanipulációs eszközt kaphatsz a PicsArt nevű szoftverrel. Windows 10 rendszeren is használhatod.

Ilyen feladatra használhatod még a Paint 3D nevű Appot rajzolásra, diavetítésekhez a IceCream Slideshow Maker egy igen népszerű szoftver. A Pictor képátméretező, feliratozási opciókat támogat.

A PicsArt egy Windows rendszerre, Androidra is letölthető képszerkesztő, amit kollázsokhoz, rajzolási feladatokhoz használhatsz fel. Az elkészített fotót meg is oszthatod. Modern, áttekinthető kezdőfelülettel rendelkezik. Ingyenes kiadás.

PicsArt

PicsArt Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • kollázsok készítéséhez
 • rajzoló funkció
 • több ma ismert képformátumot támogat
 • képmegosztó funkció
 • effekt támogatás
 • modern kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PicsArt
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Paint 3D 5.1.809.1017.10002018-09-22 Paint 3D 5.1.809.1017.1000 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • ImageMagick Portable 7.0.8.462019-05-20 ImageMagick Portable 7.0.8.46 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]
 • Fresh Paint 3.1.10383.02018-02-25 Fresh Paint 3.1.10383.0 (0)
  A Fresh Paint nevű képkezelő programmal művészi szinten tudsz rajzolási, festési feladatokat elvégezni, amellett hogy rengeteg […]
 • Pictor 1.22.02019-05-26 Pictor 1.22.0 (0)
  A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget […]
 • Chasys Draw IES 4.58.022019-01-18 Chasys Draw IES 4.58.02 (0)
  A Chasys Draw IES egy univerzális, képek szerkesztéséhez megfelelő szoftver, ami számos olyan funkciót biztosít, aminek köszönhetően […]