Kollázs készítő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Kollázs

 • A Picosmos Tools egy profi, rengeteg képszerkesztési funkciót támogató képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazás ideális fotókollázsok, Slideshow-k összeállításához, képlopási feladatokhoz, a szóban forgó fájlok effektezéséhez, vízjelezés, vágási munkafolyamatokhoz. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Támogatja a JPEG, PNG, GIF, ICO, RAW, TGA formátumokat. Kötegelten is használható.

  Picosmos Tools 1.7.6.0

  A Picosmos Tools egy profi, rengeteg képszerkesztési funkciót támogató képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazás ideális fotókollázsok, Slideshow-k összeállításához, képlopási feladatokhoz, a szóban forgó fájlok effektezéséhez, vízjelezés, vágási munkafolyamatokhoz. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Támogatja a JPEG, PNG, GIF, ICO, RAW, TGA formátumokat. Kötegelten is használható.

  olvasd tovább...

 • Az Ashampoo Photo Commander FREE egy teljes körű szolgáltatást biztosító fotóeditor program, ami többek között képes a kép vágására, legalapvetőbb jellemzőinek a módosítására, vörös szem hatás javítására. Ez a Free alkalmazás, a médiák kötegelt konvertálását is lehetővé teszi. Kollázsok, panorámaképek készítéséhez. Magyar nyelvű.

  Ashampoo Photo Commander FREE 12.0.13

  Az Ashampoo Photo Commander FREE egy teljes körű szolgáltatást biztosító fotóeditor program, ami többek között képes a kép vágására, legalapvetőbb jellemzőinek a módosítására, vörös szem hatás javítására. Ez a Free alkalmazás, a médiák kötegelt konvertálását is lehetővé teszi. Kollázsok, panorámaképek készítéséhez. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • A Photo Pos Pro egy ingyenes képszerkesztő szoftver ami free alternatívát biztosít a legtöbb Pro fotóeditor alkalmazás által kínált szolgáltatásokra.

  Photo Pos Pro 1.90.5

  A Photo Pos Pro egy ingyenes képszerkesztő szoftver ami free alternatívát biztosít a legtöbb Pro fotóeditor alkalmazás által kínált szolgáltatásokra.

  olvasd tovább...

 • A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free alkalmazás ideális átméretezéshez, képek konvertálásához, de azok átnevezését is rá lehet bízni akár kötegelt módon. Fotókollázs készítéséhez is.

  Fotor 2.0.2

  A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free alkalmazás ideális átméretezéshez, képek konvertálásához, de azok átnevezését is rá lehet bízni akár kötegelt módon. Fotókollázs készítéséhez is.

  olvasd tovább...

 • Egyszerűen, pár lépésben készíthetsz kollázsokat a CollageIt nevű remek kis alkalmazás segítségével. A szoftver lépésenként kalauzol végig minket a folyamaton.

  CollageIt 1.9.4

  Egyszerűen, pár lépésben készíthetsz kollázsokat a CollageIt nevű remek kis alkalmazás segítségével. A szoftver lépésenként kalauzol végig minket a folyamaton.

  olvasd tovább...