Fotor 4.4.7

A Fotor egy profi képszerkesztő alkalmazás, ami számos különleges szolgáltatást biztosít fotóid editálásához. Az alábbi Free alkalmazás ideális átméretezéshez, képek konvertálásához, de azok átnevezését is rá lehet bízni akár kötegelt módon. Fotókollázs készítéséhez is.

Ha képek szerkesztéséről van szó akkor bizony számos igen hasznos fizetős és ingyenes megoldás érhető el, ha nem szeretnél vagyonokat fizetni a legalapvetőbb funkciókért, de a tudás fontos a számodra, akkor itt a Fotor nevű képszerkesztő.

Egyetlen felületen számos különleges opciót szolgáltat, profi munkák kivitelezéséhez. A Fotor Fotókollázsok készítésére, képek szerkesztéséhez az egyik legjobb segítséget biztosítja.

Maga a szoftver installálása igen gyorsan megvalósítható, ahol néhány lényeges információ megadására, illetve a licenc szerződések áttekintésére, elfogadására van csak szükség.

Fotor – eredményes képszerkesztés…

A Fotor felhasználói felülete követi a jelen kor elvárásait, mindamellett hogy modern, de áttekinthető formában szolgáltatja az egyes menüpontokat. A Fotor az indulását követően három fő funkcióra összpontosít, ahol, meglévő fotók szerkesztésére, módosítására, több elem egyesítésére, illetve konvertálásra, átméretezésre lehet szorítkozni, ezeket akár kötegelt formában is meg lehet valósítani.

Meglévő képek szerkesztésekor, a Fotor számos előre definiált effekt hozzáadását is támogatja, így ha egy meglévő képet csak fel szeretnénk dobni, vagy restaurálni akarnánk azt a lehető legkevesebb beavatkozással is meg lehet tenni. Természetesen a Fotor olyan alapvető lehetőségektől sem zárja el a felhasználóit, hogy azokat vágni tudd, vízjelezni, kereteket tudj ahhoz hozzárendelni, el tudj mosni érdemleges részeket. De olyan dolgok sem maradhattak ki belőle mint a fényerő, kontraszt, és egyéb fotó jellemzők megváltoztatásának a lehetősége.

A Fotor másik mindenképp említésre méltó funkciója a fotókollázsok készítése, itt kedvenc felhasználni kívánt tartalmaidat tudod importálni, majd azokat a te ízlésednek megfelelően kollázs formájában rendszerezni. Itt több profil alapján is választani lehet.

A végére maradt egy igen fontos, de talán nélkülözhetetlen lehetősége, mégpedig az hogy akár kötegelt formában tudod a fotóidat átméretezni, konvertálni, vagy akár csak egyszerűen átnevezni. A Fotor több változót is támogat, így a használatát valóban csak a felhasználó fantáziája tudja korlátozni.

Alternatívájaként a FotoSketcher megoldását tudjuk ajánlani, vagy a FotoMorph szerkesztőjét, ami torzításokhoz az egyik legkiválóbb szoftver. Amit még mindenképp javasolhatunk, az a Picasa editora ami a végeredmény megosztásában is segítségedre van.

Összességében nézve a Fotor egy ingyenesen használható fotóeditor szoftver ami kötegelt formában biztosít fotókollázs készítést, átméretezést, konvertálást is. Sajnos Magyar nyelven nem tud. Ez a Windows változat, de elérhető Androidos mobilokra is. 

Fotor képgaléria: 

Fotor

Fotor összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • kötegelt feladatok támogatása
 • fotókollázs készítő
 • képkonvertáló
 • átméretező
 • átnevezéshez
 • effektek támogatása
 • modern megjelenés
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Fotor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.0-492022-09-25 ImageMagick 7.1.0-49 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Fotosizer 3.15.02022-07-07 Fotosizer 3.15.0 (0)
  A Fotosizer egy remekül konfigurálható és látványos felülettel rendelkező képkonvertáló, átméretező egyben. A képszerkesztő program a […]
 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]
 • XnResize Portable 1.102021-04-10 XnResize Portable 1.10 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]
 • FreeFotoWorks XL 2 18.0.22018-03-03 FreeFotoWorks XL 2 18.0.2 (0)
  A FreeFotoWorks XL nevű programmal nem csak hogy megtekintheted a számítógépeden tárolt fotókat, hanem azon rengeteg ma népszerű […]