Free Image Converter 2.0

A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free alkalmazással a fotók átnevezéséhez, illetve az azok tömörítéséhez is használható amivel több fotót lehet tárolni, csökkenthető a méretük. JPG, JPEG, PNG, BMP, TIFF, GIF formátumokhoz lehet használni.

A képszerkesztő szoftver a nagyobb képkollekcióval rendelkezők, illetve a gyakrabb képszerkesztési feladatokat végző Windows futtatók számára hatékony amivel profin lehet nagyon egyszerűen egyszerre több fotót dekódolni. A Free Image Converter kötegelt képkezelési feladatokhoz áll rendelkezésre.

A Free Image Converter letöltése, illetve a telepítése után a tartalmak dekódolásához szükséges funkciók kipróbálhatóak ahol konfigurálásra van csak szükség, hogy milyen fájlformátumot, illetve tulajdonságokkal készítse el a tartalmat.

A Free Image Converter képkonvertáló program JPG, JPEG, PNG, BMP, TIFF, GIFF formátumokat tartalmaz amit a szoftver felületén egy különleges legördülő listán lehet kiválasztani.

A szoftver egy fájlhoz, illetve több képhez, egy teljes mappa tartalmához is futtatható ahol az azok betallózása, a képszerkesztő beállítása utána azonnal a szükséges formátumra konvertálja a fotókat.

Fotók átnevezésére, illetve konvertálásra használható a Free Image Converter

A kötegelt képkezelő szoftverrel a képek egy feladaton belül át lehet azokat nevezni amivel sokkal hatékonyabban lehet akár olyan tevékenységeket is futtatni ahol a fájlok átnevezése szükséges így nem kell külön fájlátnevező programot installálni a fotók dinamikusabb szerkesztésükhöz.

A képkonvertáló a Free Image Converter fotók átméretezésére is tartalmaz kiegészítőt ahol a végeredmény méretét képpont alapján lehet konfigurálni.

Képkonvertáláshoz kipróbálható eszköz fotók konvertálásához az XnConvert, illetve a Total Image Converter fotószerkesztő amivel kötegelt képkezelési módszer próbálható ki a képek a kívánt paramétereinek a szerkesztéséhez.

A Free Image Converter egy hatékony, ingyenesen használható konvertáló szoftver amivel kötegelt fájlkezelési szolgáltatásokhoz lehet a legtöbb felhasználó számítógépén szerkesztett fotók átnevezését, illetve az azok méretezési képkezelési feladataihoz szükséges szolgáltatásokat futtatnunk.

Free Image Converter

Free Image Converter Összefoglaló:

 • képkezelő program
 • képek konvertálása
 • képek átnevezése
 • átméretezés
 • tömörítés
 • kötegelt képkonvertálási feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.freeimageconverter.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Image Converter
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ImageMagick 7.1.0-162021-11-22 ImageMagick 7.1.0-16 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ImageCool Converter 3.922018-02-16 ImageCool Converter 3.92 (0)
  Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A […]
 • Convert Image 12.1532018-01-05 Convert Image 12.153 (0)
  A Convert Image egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni, akár kötegelt formában. […]
 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]
 • ReaConverter Lite 7.6892021-12-01 ReaConverter Lite 7.689 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]