Convert Image 12.153

A Convert Image egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni, akár kötegelt formában. Az alkalmazás több formátumot is támogat, JPG, JPEG, PNG, ICO, CUR csak hogy néhányat említsünk. Szerkesztéskor az átméretezhető, vagy egyszerűen tömöríthető, ez az opció az esetleges későbbi tárolás esetén lehet hasznos.

Egy igazán hatékony, rengeteg speciális funkciót biztosító képek szerkesztésére használható képkezelő alkalmazás a Convert Image. A szoftverrel akár több képet is lehet konvertálni egy adott feladaton belül.

A Convert Image letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell majd el kell indítani.

Az alkalmazás bármely más képszerkesztő alkalmazással összehasonlítva némileg egyéni megközelítést alkalmaz, ez nem csak megjelenésben, hanem funkcionálisan is érzékelhető.

A szoftverrel komolyabb ismeretek nélkül tudsz képeket konvertálni, az egyik előnyös tulajdonsága hogy akár teljes mappák tartalmát is meg lehet neki adni. Ebből adódóan az említett feladatkört a lehető legegyszerűbben, minimális időráfordítás mellett lehet végrehajtani, amellett hogy néhány speciális szerkesztési lehetőséghez is hozzáférhetsz.

A Convert Image nevű képszerkesztő alkalmazással igény esetén az ilyen jellegű fájlokat tömöríteni is lehet, ez az opció akkor lehet hasznos ha rengeteg fájlról lenne szó, így azt később könnyebb tárolni.

További érv, ami a szoftver mellett szól, hogy tartalmaz egy beépített képnézegető funkciót, ami a szokásos lehetőségeket biztosítja. A Convert Image ezt a szerkesztés előtti, illetve a módosítás utáni állapot megjelenítésére is támogatja.

A képkezelés részeként a fotókat át is méretezheted, a korábban említett lehetőségek igénybe vétele mellett. A Convert Image JPG, JPEG, PNG, ICO, CUR formátumokat támogat. Ezeket tudja megnyitni módosítás céljából.

Képszerkesztőként használhatod még az ImageMagick a Fotor, illetve az Alternate Pic View nevű programot. Az utóbbi szoftver szintén felhasználható képnézegetőként.

A Convert Image egy prémium kategóriás képszerkesztő alkalmazás, amivel egyszerre több fotót tudsz konvertálni, átméretezni. Egy képnézegető funkciót is biztosít. Számos speciális beállítást tartalmaz.

Convert Image Összefoglaló:

Convert Image

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek konvertálásához
 • képátméretező funkció
 • rengeteg kimenetet támogat
 • kötegelt feladat támogatás
 • képnézegető funkció
 • tömörítési feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Convert Image
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
198,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Converseen 0.9.6.22017-10-31 Converseen 0.9.6.2 (0)
  A Converseen egy nyílt forráskódú képkezelő, képszerkesztő program, vele rengeteg képmanipulációs eljárást végre lehet hajtani. Képek […]
 • ReaConverter Lite 7.3632017-12-06 ReaConverter Lite 7.363 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • ImageMagick 7.0.7.212018-01-07 ImageMagick 7.0.7.21 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • Pictor 1.1.02018-01-15 Pictor 1.1.0 (0)
  A Pictor nevű szoftver egy maximális lehetőségeket biztosító képszerkesztő program, amivel több speciális módosítási lehetőséget […]
 • Light Image Resizer 5.1.1.02017-11-29 Light Image Resizer 5.1.1.0 (1)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]