ImageCool Converter 3.92

Az ImageCool Converter egy korszerű képkezelő szoftver, amivel a fotóidat megtekintheted, majd ha szükséges az szerkeszthető. A program fotók konvertálásához, effektezéshez, színjellemzők módosításához, átméretezéshez használható fel. JPG, PNG, JPEG, GIF, TIFF, PCX, RAW formátumokhoz lett létrehozva. Ikon, illetve PDF kezelő funkcióval.

Ez a prémium kategóriás szoftver egy sor hasznos funkciót biztosít képekhez. Az alkalmazással az ImageCool Converter segítségével azokat megtekintheted, majd azt szerkesztheted több különleges funkcióval.

A ImageCool Converter letöltése, telepítése, indítása után egy több speciális feladatot is támogató kezelőfelületen választhatod azt a lehetőséget amire épp szükség lenne. A szoftver fejlesztőjének a jóvoltából nem csak képek kezelésére használható, hanem PDF fájlok, ikonok, illetve multimédiás tartalmak szerkesztésére is. Ezeket a funkciókat külön alkalmazás formájában lehet igénybe venni, külön le kell tölteni.

Az ImageCool Converter JPG, PNG, JPEG, GIF, TIFF, PCX, RAW képformátumokat támogat, ezeket tudja megnyitni. Az alkalmazás indítása után a szoftver meg tudja keresni a gépeden található fotókat, azt kategorizálva kínálja megtekintésre. Az egyes fájlok között lehet lapozni, felnagyítható, néhány egyszerűbb információt szerezhetsz arról, illetve a korábban említett funkciót veheted igénybe, vagyis azt szerkeszteni tudod.

Képmódosításkor azt effektezheted, átméretezheted, konvertálhatod, forgathatod, tükrözhető vagy egyszerűen több a fájlhoz tartozó alapvető jellemző módosítható, szín, kontraszt, fényerő tulajdonságok. Az ImageCool Converter azoknak lehet megfelelő akik egyszerre több képet szeretnének szerkeszteni, előny, hogy a program formátum, illetve módosítási opció szerint lehetővé teszi, hogy a beállításait el lehessen menteni, így rengeteg időt lehet ezen a területen spórolni kötegelt feladatoknál.

Ha csak képeket konvertálnál helyette választható a ReaConverter Lite a Light Image Resizer, az utóbbi ingyenes, Magyar nyelvű, az egyik legegyszerűbb dekódoló. Diavetítésekhez a IceCream Slideshow Maker használható.

Az ImageCool Converter nevű alkalmazással az összes ma népszerű képkezelési lehetőséget megkapod amire a hétköznapokban szükséged lehet. Konvertálhatsz, effektezhetsz, forgatható a fájl, illetve katalogizálható. Képnézegető funkciót is tartalmaz.

ImageCool Converter

ImageCool Converter Összefoglaló:

 • Képkezelő alkalmazás
 • Képkonvertáló
 • effektezés
 • átméretezés
 • fájlok tükrözése, forgatása
 • kötegelt feladat támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ImageCool Converter
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
9,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Image Converter 2.02021-08-19 Free Image Converter 2.0 (0)
  A Free Image Converter egy kötegelt feladatokhoz használható képszerkesztő program amivel képeket lehet konvertálni. A Free […]
 • Convert Image 12.1532018-01-05 Convert Image 12.153 (0)
  A Convert Image egy nagyon egyszerűen használható képszerkesztő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni, akár kötegelt formában. […]
 • ImageMagick 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]
 • ReaConverter Lite 7.6722021-09-13 ReaConverter Lite 7.672 (0)
  A ReaConverter Lite egy kis méretű könnyen kezelhető képszerkesztő program, ami azok közvetlen konvertálásában tud segítséget […]
 • ImageMagick Portable 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick Portable 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni […]