Képkezelők

IceCream Slideshow Maker 5.13

Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos diavetítéseket Slideshow formájában. Az alábbi Free alkalmazás rengeteg testre szabási lehetőséget biztosít ehhez, audió tartalmak fűzhetőek hozzá, saját átmenetekkel tehető egyedivé. YouTube megosztó funkcióval. Magyar nyelvű.

Ha a számodra fontosnak tekinthető pillanatokról készített fotókból szeretnél egy látványos diavetítést készíteni, ahol videót akarsz végeredményként kapni, akkor ehhez felhasználhatod az IceCream Slideshow Maker nevű programot, ami nem csak hogy Magyar nyelven tud, de ráadásul teljesen ingyenesen használható.

Az igen gyors telepítését követően egy remekbe szabott felhasználói felület fogad, ahol lehetséges hogy az első indítását követően szükséges lesz a manuális nyelv választásra. Ez természetesen nem bonyolult. Ezt a Settings panelon belül a Language útvonalon lehet megtenni. Ezután neki is láthatsz a diavetítések készítéséhez.

Az IceCream Slideshow Maker használata igazán egyszerű, a beállításokkal sem kell sok időt vesztegetni, hisz itt csak azok állnak rendelkezésre amik valóban elengedhetetlenek. A felhasználásra szánt képeket több módon is meg lehet a számára adni, vagy teljes mappák tartalmát tallózhatjuk be, vagy egyszerűen a felületére lehet húzni. A IceCream Slideshow Maker támogatja, hogy a képek sorrendjét meg tudjuk változtatni, megadható az áttűnések időtartalma, sőt azokat speciális effektekkel lehet feldobni. Akik arra tartanak igényt, audió tartalmakat is hozzá tudnak fűzni a végeredményhez.

Az egyéb beállításoknál még az alapértelmezett felbontás is megváltoztatható, ami inkább a felhasználási területtől függően lehet hasznos.

IceCream Slideshow Maker: YouTube megosztó funkció:

Mivel az ilyen jellegű tartalmakat sokszor nem csak magáncélokra készítjük, hasznos lehet ha azt meg is lehet osztani, természetesen az IceCream Slideshow Maker erre is biztosít külön funkciót, itt a YouTube-ra lehet azt feltölteni. MKV fájl formátumban lehet elmenteni a diavetítést.

Alternatív megfelelőjeként felhasználható az Alternate Pic View vagy a FastStone MaxView ami képnézegetőként is funkcionál.

Az IceCream Slideshow Maker segítségével látványos diavetítéseket tudsz létrehozni meglévő fotók felhasználásával. Számos speciális beállítást biztosít ehhez, a végeredményt fel lehet tölteni a YouTube-ra. Könnyen használható. Rengeteg formátum választható az összeállításhoz, JPG, PNG, GIF… Magyar nyelvű. 

Kapcsolódó:

IceCream Slideshow Maker: Slideshow készítő alkalmazás CD/DVD lemez író funkcióval

IceCream Slideshow Maker

IceCream Slideshow Maker összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • Slideshow-k készítéséhez
 • YouTube megosztó funkció
 • audiók hozzáfűzése
 • megváltoztatható sorrend
 • áttűnés időtartalmának megváltoztatása
 • egyszerű kezelhetőség
 • a végeredményt MKV-ba menti
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://icecreamapps.com/Slideshow-Maker/
IceCream Slideshow Maker letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IceCream Slideshow Maker
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-02 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]
 • 4K Slideshow Maker Portable 2.0.1.10552021-10-29 4K Slideshow Maker Portable 2.0.1.1055 (0)
  A 4K Slideshow Maker Portable egy telepítés nélkül használható effekt támogatással rendelkező képszerkesztő szoftver ami diavetítések […]
 • Alternate Pic View 3.4602024-04-10 Alternate Pic View 3.460 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • 4K Slideshow Maker 2.0.1.10552021-10-29 4K Slideshow Maker 2.0.1.1055 (0)
  A 4K Slideshow Maker egy korszerű, komoly támogatottsággal rendelkező diavetítés készítő szoftver amivel rengeteg fájl formátumból […]
 • Slideshow Maker 1.0.102019-03-29 Slideshow Maker 1.0.10 (0)
  A Slideshow Maker nevű alkalmazással igen egyerűen tudsz létrehozni látványos diavetítéseket szinte bármilyen tartalomból, legyen az […]

1 megjegyzés

Zoltan Jakab 2017-12-25 at 18:18

Szép, jó. Csak az a baja, hogy a leírásban említett free minősítés ellenére mindössze 20 kép összefűzését teszi lehetővé.
Ez pedig óriási korlát!

Válasz

Szólj hozzá