4K Slideshow Maker Portable 1.8.1

A 4K Slideshow Maker Portable egy telepítés nélkül használható effekt támogatással rendelkező képszerkesztő szoftver ami diavetítések létrehozását támogatja. A Free alkalmazás Slideshow létrehozásakor képek, videók, illetve egyéb multimédiás fájlok hozzáadását is támogatja a különlegesebb projekt létrehozásának az érdekében.

Rengeteg hasznos funkcióval rendelkező multimédiás fájlok felhasználásával diavetítések létrehozására alkalmas szoftver ami több választható fájl formátumot is támogat egy adott projekt létrehozásához. A 4K Slideshow Maker Portable verziója a telepítést nem igénylő változata.

A 4K Slideshow Maker Portable ugyan azokat a funkciókat tartalmazza mint a telepíthető változat. Annyiban lehet tapasztalni eltérést hogy ezt a programot több gépen is használni lehet. A képszerkesztő a diavetítésekhez néhány plusz eszközt bocsájt rendelkezésre, ilyen hogy az összeállítás effektezhető, több speciális beállítással tehető a leginkább legjobban különlegessé. Egy a kiváló fejlesztésű képkezelő szoftverek között.

A 4K Slideshow Maker Portable letöltése után azt el kell indítani majd az összes azon fájl be kell tallózni amit fel szeretnél használni az adott feladaton belül. A szoftver előnyét itt lehet érzékelni, mivel szinte bármely multimédiás tartalom kiválasztható, legyen az audió, videó, vagy akár kép. A formátumok között is a szükséges fejlesztési eredményt lehet észrevenni mivel rengeteg fájl formátum kiválasztható. MP3, MP4, AVI, FLV, JPG, PNG, GIF, WMA. Néhány formátum a rendelkezésre állóak közül.

Az ingyenes 4K Slideshow Maker Portable rendszeres használatra való választása esetén a telepíthető verziót érdemes futtatni mivel effekt funkcióval is rendelkezik.

Slideshow Maker megoldás még az IceCream Slideshow Maker, illetve a Soft4Boost Slideshow Studio nevű szoftver, amivel minőségi videó bemutató formájában lehet létrehozni diavetítéseket.

A 4K Slideshow Maker Portable nevű programot érdemes használni abban az esetben ha multimédiás fájlokból, többek között fotókból szeretnél létrehozni Slideshow projekteket. Ha nem akarod telepíteni erre a kiadásra van szükséged, ráadásul ingyenesen használhatod, bármilyen multimédiás fájl kiválasztható az adott diavetítés létrehozásához.

4K Slideshow Maker Portable

4K Slideshow Maker Portable Összefoglaló:

 • multimédiás program
 • diavetítések létrehozásához
 • képek, videók is felhasználhatóak
 • nem kell telepíteni
 • effektek adhatóak hozzá
 • különleges képszerkesztő kiegészítők
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
4K Slideshow Maker Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • IceCream Slideshow Maker 4.0.62021-05-21 IceCream Slideshow Maker 4.0.6 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]
 • Alternate Pic View 3.1202021-10-07 Alternate Pic View 3.120 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • 4K Slideshow Maker 1.8.12020-01-26 4K Slideshow Maker 1.8.1 (0)
  A 4K Slideshow Maker egy korszerű, komoly támogatottsággal rendelkező diavetítés készítő szoftver amivel rengeteg fájl formátumból […]
 • Slideshow Maker 1.0.102019-03-29 Slideshow Maker 1.0.10 (0)
  A Slideshow Maker nevű alkalmazással igen egyerűen tudsz létrehozni látványos diavetítéseket szinte bármilyen tartalomból, legyen az […]
 • Amazing Slideshow Maker 4.0.02018-12-30 Amazing Slideshow Maker 4.0.0 (0)
  Az Amazing Slideshow Maker nevű alkalmazással egy modern, dizájnos diavetítés készítő szoftvert próbálhatsz ki, ami minden fontosabb […]