Alternate Pic View Portable 2.470

Az Alternate Pic View Portable a népszerű képkezelő program telepítést nem igénylő kiadása. A szoftvernek köszönhetően számos hasznos funkciót vehetsz igénybe, képnézegető, illetve képszerkesztő funkciót is biztosít. Ideális Slideshow-k összeállításhoz, Rajzolási feladatokhoz, ikonok kinyeréséhez, QR kódok készítéséhez. Magyar nyelvű, Free alkalmazás ( ingyenes ).

Ezzel az ingyenes alkalmazással az összes ma létező képkezelési feladatot el lehet végezni ami csak szóba jöhet. Az Alternate Pic View Portable képek szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez is kiváló választás. Az Alternate Pic View Portable hagyományos változata is beszerezhető.

Az Alternate Pic View Portable letöltése után a programot nem kell telepíteni csak el kell indítani. A szoftver több mint egy hagyományos képszerkesztő Toolst, mivel a beszerezhető programra úgy is tekinthetünk mint egy multipakk csomagra mivel számos igen ritkán használatos funkciót biztosító alkalmazást is tartalmaz. Vele készíthetsz QR kódokat, ikonokat nyerhetsz ki telepített alkalmazásokból, látványos Slideshow-kat állíthatsz össze képekből, Információkat szerezhetsz a betallózott képekről.

PSD, PXR, RAW, RGB, RGBA, SGI, IFF, BMP, BW, CUR, CUT, DDS, GIF, ICO, JPEG, JPG, JP2, LIF, LBM, LMP, MDL, MNG, PCX, PCD, PBM, PGM, PIC, PNG, PPM, TIF, TIFF, TGA, WAL, WMF formátumokat ismer.

Az Alternate Pic View Portable szerencsére képek fejlettebb szerkesztése esetén sem szerénykedhet mivel számos speciális szerkesztőeszközt tartalmaz, legyen az akár rajzolási feladatokhoz optimális kiegészítő.

Az Alternate Pic View Portable fotók restaurálásakor effektusokat használhatsz fel, eltávolítható az úgynevezett vörös szem hatás effektus rosszul sikerült képek esetén. Tartalmaz még színszedőt, nagyítót, színkitöltőt. Abban az esetben sincs szükség külön szoftver telepítésére ha képlopást szeretnél készíteni egy adott számítógépes tevékenységről. Képek konvertálásához, átméretezéséhez, forgatásához, tükrözéséhez is nélkülözhetetlen.

Képnézegetőként helyette választhatod még a FastPictureViewer, illetve az Image Racer nevű szoftvert, mindkét alternatíva tartalmaz képszerkesztő funkciót. Diavetítések készítéséhez az egyik legnépszerűbb szoftver az IceCream Slideshow Maker rengeteg képformátumot támogat, nagyon egyszerű a használata.

Az Alternate Pic View Portable egy ingyenes, Magyar nyelvű képkezelő multipakk csomag, ami képnézegetőt, képszerkesztőt, ikon kinyerőt, képlopót, diavetítés készítőt is tartalmaz. Ez a hordozható változata. A korábban említett funkciókat a letöltött mappában található alkalmazások külön indítása esetén lehet elérni.

Alternate Pic View Portable

Alternate Pic View Portable összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Pic View Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.1002021-07-21 Alternate Pic View 3.100 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Alternate Pic View ExeSlide 2.1602019-02-01 Alternate Pic View ExeSlide 2.160 (0)
  Az Alternate Pic View Exeslide egy különleges Képkezelő program amivel látványos SlideShowkat tudsz összeállítani. A Magyar nyelvi […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • Alternate Pic View Lite 3.1002021-07-21 Alternate Pic View Lite 3.100 (0)
  Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg […]
 • IceCream Slideshow Maker 4.0.62021-05-21 IceCream Slideshow Maker 4.0.6 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]