Alternate Pic View ExeSlide 2.160

Az Alternate Pic View Exeslide egy különleges Képkezelő program amivel látványos SlideShowkat tudsz összeállítani. A Magyar nyelvi támogatással rendelkező szoftverrel, SWF, AVI animációkat tudsz összeállítani. Az extra funkciói részeként képekből szórakoztató Puzzle, Helimon, Snakes játékokat is tudsz készíteni. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Egy különleges, egyben igen hasznos funkciókat biztosító képkezelő, képszerkesztő alkalmazás az Alternate Pic View ExeSlide, amivel néhány egyszerű lépésben tudsz a számítógépeden tárolt fotókból látványos Slideshowkat készíteni. Nagyon egyszerű a használata, mindenképp érdemes kipróbálni.

Az Alternate Pic View ExeSlide letöltése után a szokásos telepítési lépések végrehajtását követően a szoftver automatikusan felismeri a számítógépeden tárolt fotókat, majd fel is ajánlja annak a lehetőségét, hogy azonnal fel tudd használni a korábban említett feladatokra. Slideshow-k összeállításakor a szoftver lehetővé teszi, hogy néhány egyszerűbb testre szabási opcióhoz is hozzá tudj férni. Módosítható az automatikus lejátszás sebessége, illetve ha igazán egyedi eredményt szeretnél kapni, audió tartalmat is hozzá lehet fűzni. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz, amivel tekinthető a végeredmény, így azon alapvetőbb korrekciókat lehet végrehajtani ha szükséges lenne közvetlenül a mentés előtt.

A hagyományos Slideshowk összeállításán kívül az Alternate Pic View ExeSlide arra is felhasználható, hogy a fotóid felhasználásával néhány saját népszerű játékot is készíthess. Itt többek között választhatsz Puzzle, Helimon, Snakes játékokat, a megfelelő konfiguráció összeállítása után azt azonnal el is mentheted egy .exe fájlkiterjesztésben.

Azzal ellentétben, hogy az alkalmazás ingyenes, igen hasznos lehetőségeket biztosít minden kipróbálójának. Diavetítések létrehozásához kötelező képszerkesztő.

Az Alternate Pic View ExeSlide helyett diavetítések készítéséhez használhatod az IceCream Slideshow Maker, vagy a Soft4Boost Slideshow Studio nevű programot. Az utóbbi megoldások célspecifikusabb megoldásokat biztosít a szóban forgó feladatok végrehajtásához. Sőt Magyar nyelven is használhatóak.

Az Alternate Pic View ExeSlide egy speciális képszerkesztő alkalmazás amivel látványos Slideshow-kat tudsz összeállítani. A szoftver tartalmaz néhány különleges funkciót, opcionálisan saját játék programokat is tudsz készíteni vele. Többek között Puzzle, Helimon, Snakes játékokat.

Alternate Pic View ExeSlide

Alternate Pic View ExeSlide Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Pic View ExeSlide
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.1602022-05-06 Alternate Pic View 3.160 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • Alternate Pic View Lite 3.1602022-05-06 Alternate Pic View Lite 3.160 (0)
  Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg […]
 • Alternate Pic View Portable 2.4702017-10-23 Alternate Pic View Portable 2.470 (0)
  Az Alternate Pic View Portable a népszerű képkezelő program telepítést nem igénylő kiadása. A szoftvernek köszönhetően számos hasznos […]
 • FreeVimager Portable 9.9.222022-05-16 FreeVimager Portable 9.9.22 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • XnView MP 1.0.02022-05-03 XnView MP 1.0.0 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]