Alternate Pic View Lite 3.160

Az Alternate Pic View Lite egy Magyar nyelven is használható képnézegető, képszerkesztő program. A fotók módosításához rengeteg speciális effektet biztosít, alkalmas az úgynevezett Vörös szem hatások eltávolításához, rajzolni lehet vele, forgatni a képet. Diavetítések összeállításához… Színszedőt is biztosít. Free alkalmazás formájában használható. Ismeri az ICO, JPG, TIFF, BMP formátumokat is.

Egy ingyenes, számos nélkülözhetetlen szerkesztési funkciót biztosító képszerkesztő program az Alternate Pic View Lite ami természetesen Magyar nyelven is tud.

A szoftver a telepítésének az első pillanatától fogva honosított formában fut, ahol a néhány ezen a területen jellemző adat megadásával lehet használható állapotba hozni. Az Alternate Pic View Lite több csomagban is letölthető.

Az Alternate Pic View Lite kezelőfelülete funkciótól függően áttekinthetőre lett tervezve, ezek a felső eszköztáron, illetve legördülő menükben kaptak helyet, ahol azok egyszerűen kiválaszthatóak.

Alternate Pic View Lite: kezelt képformátumok

Az Alternate Pic View Lite a ma használatos összes népszerűbb képformátumot ismeri, legyen az BMP, BW, CUR, CUT, DDS, GIF, ICO, IFF, JPEG, JPG, JP2, LIF, LBM, LMP, MDL, MNG, PCX, PCD, PBM, PGM, PIC, PNG, PPM, PSD, PXR, RAW, RGB, RGBA, SGI, TIF, TIFF, TGA, WAL, WMF.

Természetesen ezeket szerkeszteni is tudja. Amellett, hogy a meglévő fotókat lehet vele módosítani alkalmas, hogy újakat hozzunk létre, felfedezhető benne számos rajzeszköz, egyedi színek kiválasztásához színszedő. Meglévő fájlok esetén azokat forgatni, diavetítéseket lehet egyszerre több állomány felhasználásával összeállítani, ha csak egyszerűen fel szeretnéd azt dobni erre rengeteg speciális effektus érhető el.

Tökéletesen alkalmas szoftver az Alternate Pic View Lite, hogy egy rosszul sikerült fotót fel lehessen javítani, az eszköztárán található még egy vörös szem hatás eltávolításához ideális kiegészítő, amivel az ilyen jellegű problémákat lehet korrigálni.

Képek szerkesztésére használhatod még a FreeVimager, illetve a TSR Watermark Image Software megoldását, ami képek feliratozásához egy igen hatékony segítség.

Az Alternate Pic View Lite egy sokoldalú, Magyar nyelven is használható képszerkesztő, nézegető alkalmazás ingyenes kiadásban. Ideális diavetítések létrehozásához, vörös szem hatás effektusok eltávolításához is. Rajzeszközöket is szolgáltat.

Alternate Pic View Lite

Alternate Pic View Lite összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Alternate Pic View Lite
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Pic View 3.1602022-05-06 Alternate Pic View 3.160 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]
 • HoneyView 5.48.61302022-06-02 HoneyView 5.48.6130 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • Alternate Pic View ExeSlide 2.1602019-02-01 Alternate Pic View ExeSlide 2.160 (0)
  Az Alternate Pic View Exeslide egy különleges Képkezelő program amivel látványos SlideShowkat tudsz összeállítani. A Magyar nyelvi […]
 • Regards Viewer 2.72.82022-07-20 Regards Viewer 2.72.8 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]