Soft4Boost Slideshow Studio 5.5.1.355

A Soft4Boost Slideshow Studio segítségével diavetítéseket készíthetsz meglévő fotóidból, amit a feladat végeztével DVD-re lehet írni, saját menüket lehet hozzá tervezni. A Slideshow-k készítéséhez rengeteg speciális funkciót elérhetővé tesz, saját háttérzenét lehet megadni, az egyes elemek átmenetét effektekkel lehet feldobni. Magyar nyelven is tud.

Képekből Slideshow készítésére rengeteg népszerű alkalmazás található, vannak közöttük valóban profinak tekinthetőek, ingyenes, illetve fizetős megoldások amik mind kicsit másként állnak a feladat megvalósításához. A Soft4Boost Slideshow Studio is némileg másként biztosítja ezt, a hasonló programokkal összehasonlítva további plusz funkciókkal kibővítve áll ennek elvégzéséhez.

A pár kattintásos telepítési folyamat után egy Magyar nyelven is kommunikáló, áttekinthető, jól szervezett kezelőfelület tárul a felhasználók elé ahol az első munkafolyamat kezdeményezése a kezdőknek sem fog problémát okozni.

A diavetítésre szánt képeket a Soft4Boost Slideshow Studio kezelőfelületére kell húzni, abban nagy segítséget nyújt a szoftver, hogy képes felkutatni a számítógépen található ilyen jellegű fájlokat és felajánlja, hogy hozzá tudjuk adni a projekthez.

A Soft4Boost Slideshow Studio a főbb funkcióit külön menüpontokra bontva teszi elérhetővé, itt választható többek között átmenet, ami az egyes médiák váltásakor érvényesül.

A szoftver arra is képes, hogy az összeállításhoz saját háttérzenét fűzzünk, ezzel feldobható a végeredmény. Az albumokhoz saját egyéni stílus választható, természetesen itt is rengeteg előre integrált fedezhető fel. Mivel az alkalmazás a végeredmény DVD-re való mentését is lehetővé teszi, a tényleges feladat végrehajtása előtt ahhoz saját menüket lehet tervezni. Az összeállítást a Soft4Boost Slideshow Studio beépített médialejátszójával is meg lehet tekinteni.

Saját DVD-k összeállításakor, számos változót meg lehet neki adni, a képarány, mintavételezési frekvencia, minőség, felbontás, lemeztípus. A Soft4Boost Slideshow Studio ingyenes használata esetén vízjelet helyez el a végeredményen.

Diavetítések létrehozására alkalmas szoftver még az IceCream Slideshow Maker, illetve a StudioLine Photo Classic, telepítést nem igénylő megfelelőjeként a FreeVimager Portable futtatható.

A Soft4Boost Slideshow Studio egy professzionális diavetítés készítő program, amivel a meglévő képeidből tudsz látványos bemutatókat készíteni. A végeredményt DVD-re lehet írni, ahhoz külön menüket lehet tervezni.

Soft4Boost Slideshow Studio

Soft4Boost Slideshow Studio összefoglaló:

 • Slideshow készítő program
 • a végeredményt DVD-re lehet menteni
 • választható átmenetek
 • háttérzenék hozzáfűzése
 • rengeteg gyárilag integrált téma, effekt
 • áttekinthető felület
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://soft4boost.com/slideshow-studio

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4Boost Slideshow Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EXE Slideshow Maker 1.112023-12-02 EXE Slideshow Maker 1.11 (0)
  Az EXE Slideshow Maker kötegelt képfeldolgozási feladatokhoz kiváló szoftver amivel képekből exe programként futtatható […]
 • PhotoStage 7.06 Beta2020-02-01 PhotoStage 7.06 Beta (0)
  A PhotoStage egy professzionális diavetítések létrehozására alkalmas program. A Slideshow-k létrehozásakor egyaránt fel lehet […]
 • Slideshow Maker 1.0.102019-03-29 Slideshow Maker 1.0.10 (0)
  A Slideshow Maker nevű alkalmazással igen egyerűen tudsz létrehozni látványos diavetítéseket szinte bármilyen tartalomból, legyen az […]
 • IceCream Slideshow Maker 5.052023-11-21 IceCream Slideshow Maker 5.05 (1)
  Az IceCream Slideshow Maker egy speciális képszerkesztő alkalmazás, amivel meglévő fotóidból állíthatsz össze látványos […]
 • PicView 2.0.02023-11-21 PicView 2.0.0 (0)
  A PicView egy felhasználóbarát képnézegető program ami képszerkesztő funkciót is tartalmaz. A Free alkalmazás rengeteg képszerkesztő […]