Fort Firewall 3.10.2

A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal program Windows rendszerre amivel különleges szűrőket, kizárásokat, illetve engedélyező listákat lehet létrehozni. A Free alkalmazás használata esetén sávszélesség korlátozást,  IP alapú blokkolásokat, illetve manuálisan engedélyezett ütemezhető alkalmazás házirendeket lehet létrehozni. Manuálisan lehet szoftvereket blokkolni.

A szoftver egy tűzfal eszköz amivel az operációs rendszer által használható beállításokat lehet egy különleges módszerrel alternatív módon elvégezni. A Fort Firewall tűzfal alkalmazását inkább kiegészítő védelmi rétegként lehet használni amivel biztonságosabbá tehető a számítógép használata, meg lehet védeni az ismeretlen hálózati csatlakozásoktól a Windows rendszert.

A Fort Firewall letöltése után a szoftvert installálni kell, majd lehetőség van azt beállítani, létrehozni azokat a házirend szabályokat ami a kipróbáló felhasználói tevékenységeknek tökéletesen megfelel.

A Fort Firewall rengeteg olyan plusz beállítással rendelkezik amivel egy felhasználóbarát tűzfal program használható. A hálózati statisztikák megjelenítésén kívül különleges szabályokat is készíthetünk alkalmazásokhoz, illetve teljes hálózati tevékenységekhez lehet konfigurálni. A Fort Firewall helyi menüből is futtatható.

Alkalmazások hálózati blokkolásához is használható a Fort Firewall

A tűzfal program beállításai között be lehet tallózni alkalmazásokat ahol tiltható, hozzáférhessen a hálózati adapterekhez, kizárásokhoz lehet adni amivel korlátlan hozzáférés szabályokat hozhatunk létre hozzá. Azt akár egy előzőleg beállított időpont vagy adott feladattal lehet futtatni ha a gép használó olyan feladatot végez amihez erre van szükség. Az alkalmazás a Fort Firewall egyedi zóna szabályok létrehozására is egy hatékony megoldás ahol IP cím alapon is lehet blokkolni gyanús hálózati kapcsolatokat, vagy olyan be, illetve kimenő irányba engedélyezhetőek ami biztonságos, digitálisan aláírt alkalmazás.

A szoftver egy különlegesebb beállítási felülettel rendelkezik mint a Windows beépített tűzfal funkciója, egyszerűbb, gyorsabb beállítással, ingyenesen próbálható ki. A támogatott funkciók alapján hasonló tűzfal alkalmazás a simplewall, illetve a GlassWire, egy remek dizájnnal használható biztonságosabb Windows használatra összpontosító program.

A Fort Firewall egy ingyenes tűzfal, hordozható kiadás létrehozásához szükséges szolgáltatással használható, IP cím alapján is lehet szűrő funkciókat használnunk.

Fort Firewall

Fort Firewall összefoglaló:

 • tűzfal alkalmazás
 • hordozható kiadást készíthetsz
 • szűrők támogatása
 • IP tiltás, kizárások készítése
 • alkalmazások blokkolása
 • statisztika funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/tnodir/fort
Fort Firewall letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Fort Firewall
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • simplewall Portable 3.7.62023-11-30 simplewall Portable 3.7.6 (0)
  A simplewall Portable egy egyszerű, átlátható tűzfal program, amivel konfiguráltan, biztonságosabban tudsz böngészni, internetes […]
 • simplewall (Wfp Tool) 3.7.62023-11-30 simplewall (Wfp Tool) 3.7.6 (0)
  A simplewall (Wfp Tool) egy rendkívül kis méretű, egyszerűen használható tűzfal program Windows-ra. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Firewall App Blocker 1.92022-09-29 Firewall App Blocker 1.9 (0)
  A Firewall App Blocker egy speciális tűzfal program, amivel lehetővé válik a számodra, hogy adott alkalmazásokat, vagy akár process […]
 • Free Firewall 2.6.22022-09-13 Free Firewall 2.6.2 (0)
  A Free Firewall egy kis méretű csekély erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal program, aminek köszönhetően sokkal biztonságosabban […]
 • ZoneAlarm Free Firewall 15.8.2112022-08-31 ZoneAlarm Free Firewall 15.8.211 (0)
  A ZoneAlarm Free Firewall segítségével megvédheted a számítógépedet a hálózati behatolásoktól, rengeteg egyedi beállítást tesz […]