Szoftverek tiltása helyi menüből a Fort Firewall ingyenes tűzfallal

Személyre szabott hálózati tulajdonságokkal lehet programokat, Windows szolgáltatásokat tiltani, engedélyezni. Házirend szabályok hozhatóak létre alkalmazás csoportokhoz. A Tűzfal programmal helyi menüből is kiválaszthatjuk a szoftvert amit tiltani, engedélyezni szeretnénk egy kellő időpontban.

A szoftver az interneten keresztül érkező rosszindulatú adatforgalmat protokoll alapján tudja blokkolni, a kimenő, illetve bejövő adatcsomagokhoz házirend szabályok hozhatóak létre. Egy tűzfal amivel a szoftverek az ütemezett időpontban blokkolhatóak, módosíthatjuk a feltöltés, illetve a letöltési sebességet, sávszélesség korlátozást lehet létrehoznunk. A Fort Firewall Windows tálcáról történő megnyitása után megtekinthetőek az aktív hálózati kapcsolatok. Módosíthatóak, eltávolíthatjuk a nem kellő házirendeket, másolhatóak, illetve a számítógépen használt szoftverekhez új szabályokat lehet létrehozni. Folyamatosan blokkolhatóak, illetve a kellő időpontban tilthatóak, engedélyezhetőek.

Alkalmazások tiltása, illetve engedélyezése helyi menüből

Csoportos házirend szabályokat is létrehozhatunk amivel akár kötegelten lehet programokat tiltani. A Program menüpontban, illetve helyi menüből házirendek hozhatóak létre amivel a szoftverek hálózati adatforgalma blokkolható. A tűzfal installálása, illetve a futtatása után a konfigurációs felületen az Options menüpontnál hozzá tudjuk adni a Windows helyi menü szolgáltatásához amivel felhasználóbarátabban tudjuk a tiltandó programokat kiválasztani. A szoftver ikonjára történő jobb kattintás után a „Fort Firewall” csoport menüpontban módosíthatóak, engedélyezhetőek, illetve tilthatóak, akár alkalmazás csoportokhoz lehet eltárolni. A blokkolt tartalmak egy rendszerezett házirend szabályokhoz elérhető listán nyithatóak meg.

A szoftver egy időzítetten futtatható ingyenes tűzfal amivel akár házirendeket lehet létrehozni, a Fort Firewall innen szerezhető be.

Fort Firewall – Tűzfal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szoftverek tiltása helyi menüből a Fort Firewall ingyenes tűzfallal
Szerző
Leírás
Egy szoftverekhez, illetve Windows szolgáltatásokhoz használható tűzfal program amivel akár időzítetten lehet azokat tiltani. Konfigurálhatjuk a sávszélességet a Fort Firewall alkalmazással, testre szabható a letöltés, illetve a feltöltési sebesség.

Kapcsolódó szoftverek