Kerio Control Firewall – Biztonságos, kereskedelmi tűzfal szoftver Windows rendszerre

Egy Windows rendszeren használható a beépített szolgáltatás lecserélésére ideális megoldás a Kerio Control Firewall, ami igen biztonságos, profin konfigurálható eszközöket is rendelkezésre bocsájt. Szűrőkkel, VPN szolgáltatás integrációval.

A Grafikus felhasználói szoftverekkel ellentétben ezt a programot az előzőleg kiválasztott böngészőből lehet elérni, illetve konfigurálni. Funkcionálisan sokkal több eszköz fedezhető fel mint a jelenleg beszerezhető alkalmazások esetén, mivel részletesebb akár protokoll szerinti szűrés is lehetséges.

A Kerio Control Firewall viszonylag macerás beállításától függően mindenképp érdemes kipróbálni azoknak akik egy adott hálózati tűzfal tevékenység kiszűrése miatt arra kényszerülnek hogy tartalmi korlátozással detektáljanak, majd biztonságosabbá tegyék ezzel a Windows használatát.

A Kerio Control Firewall mint márkanév nem ismeretlen mivel komolyabb infrastruktúrák is a terméküket választották a biztonságosabb hálózat kiépítéséhez. Teljes jelentést készít a hálózati tevékenységekről, természetesen itt is mélyebb szűrés alkalmazható, a kapott eredményeket a továbbfejlesztett biztonság kiépítéséhez lehet majd felhasználni. Most kipróbálható a tűzfal szoftver ingyenes kiadása, amit innen tudsz beszerezni. Ez az aktuálisan elérhető legújabb verzió. IP, URL szűrővel, időzíthető feladatokkal használható. A konfigurálása valamelyest időigényes tevékenység.

Prémium beállításokkal rendelkező biztonságos tűzfal – Kerio Control Firewall


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kerio Control Firewall – Biztonságos, kereskedelmi tűzfal szoftver Windows rendszerre - SzoftHub.hu
Szerző
Leírás
Ez a tűzfal sokkal több eszközzel rendelkezik mint a hasonló megoldások, így mindenképp érdemes kipróbálni.

Kapcsolódó szoftverek