Blog

Letölthető az Evorim Free Firewall 2.0.0 ( Ingyenes tűzfal szoftver )

Itt a csekély mérettel, erőforrás igénnyel rendelkező tűzfal szoftver legújabban kiadott változata az Evorim Free Firewall 2.0.0. A programról rengeteg hasznos tulajdonságot el lehet mondani. Ilyen többek között a manuálisan konfigurálható alkalmazás blokkolója, illetve a hálózati folyamatok kilistázására ideális kiegészítő.

A tűzfal alkalmazás még nem annyira ismert hazánkban, ettől eltekintve mégis megéri kipróbálni mivel több hasznos jellemzővel is büszkélkedhet. A szoftver alapból rendelkezik egy App blokkoló funkcióval amivel átmenetileg leállíthatóak azok a telepített alkalmazások amire egy adott ideig nincs szükség. Az Evorim Free Firewall 2.0.0 kiadása igen erős védelmi rendszert nyújt a Windows rendszer számára megakadályozván akár a kártékony programok által létrehozott hálózati tevékenységeket. Haladó felhasználóknak lehet hasznos hogy ki tudja listázni az aktuális hálózati forgalmadat is. Kiválóan konfigurálható aminek az elvégzése után maximális védelmi szintet biztosít az operációs rendszer számára. Az Evorim Free Firewall 2.0.0 innen szerezhető be. Teljesen ingyenes, rendelkezik minden olyan szolgáltatással ami a PC adott területéhez szükséges funkciókat igényli. Az alkalmazás blokkoló funkcióval rendelkező program csak Angol nyelven használható.

Evorim Free Firewall 2.0.0 – Tűzfal alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető az Evorim Free Firewall 2.0.0 ( Ingyenes tűzfal szoftver )
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható rengeteg funkcióval rendelkező tűzfal program: Evorim Free Firewall 2.0.0

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá