Kapcsold be, ki, illetve ellenőrizd a tűzfalad státuszát a Defender Control segítségével

A bárki által szabadon hozzáférhető alkalmazással egy a Windows biztonságáért felelős programot próbálhatsz ki, amivel a tűzfalad konfigurálható. A Defender Control megoldásával az ki, vagy akár be is kapcsolható.

A Windows operációs rendszer egyik legfontosabb része a tűzfal ami rengeteg kártékony fertőzést is távol tud tartani a gépedtől. Ha az alapértelmezett tűzfal szoftvert használod, ebben az esetben igen hasznos lehet ez az ingyenes, még telepítést sem igénylő konfiguráló amivel alapvetően két fő feladatot lehet elvégezni. Ilyen a konfigurációs felülethez való hozzáférés, illetve hogy azt ki vagy be tudd kapcsolni ha esetleg egy másik termékre szeretnél áttérni. A Defender Control megoldása nem egy agyon bonyolított konfiguráló eszköz, csak a korábban említett lehetőségeket tartalmazza, remek választás ha egyszerűen a gépház elérése nélkül szeretnéd megtudni, hogy a tűzfalad aktív e vagy sem, azon igényhez igazított konfigurálást végeznél el. A szerény, dizájnos felület mögött néhány felhasználója megtalálhatja azokat a lehetőségeket amire szükség lehet egy tűzfal szoftverhez. A szabadon kipróbálható változat innen érhető el.

Defender Control – Konfiguráló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Kapcsold be, ki, illetve ellenőrizd a tűzfalad státuszát a Defender Control segítségével
Szerző
Leírás
Tűzfal konfiguráló: Defender Control

Kapcsolódó szoftverek