Módosítsd az ikonjaid színét a Folder Painter nevű alkalmazással

Az ingyenes programmal a lehető legegyszerűbben tudsz végrehajtani egy speciális Windows konfigurálási feladatot, vele könnyedén módosítható az ikonjaid alapértelmezett színe. A Folder Painter-t még telepíteni sem kell.

Ha esetleg már unalmas a számodra a Windows alapértelmezett ikon színe, azt szívesen megváltoztatnád, ezt jelenleg csak egy konfiguráló alkalmazással lehet megtenni, erre lett létrehozva a Folder Painter, ami ingyenes, ráadásul Portable változat.

A szoftver PC-re való lementése után csak el kell indítani, majd felajánlja, hogy hozzáadd a szóban forgó funkciót a helyi menühöz, ahonnan elvégezhető a feladat. Ha ezt meg szeretnéd tenni, csak ki kell választanod azt a mappát aminek módosítanád az alapértelmezett színvilágát majd a mappa ikon módosítása menüpontnál választható ki az a szín ami neked jobban tetszene mint a Windows alapértelmezett stílusa.

Ha esetleg megunnád azt visszavonhatod szintén olyan egyszerűen ahogy azt létrehoztad. A szoftver Magyar nyelvű, semmilyen plusz konfigurációval nem rendelkezik, így bárki számára azonnali eredményeket tud felmutatni. A Folder Painter használatával némileg feldobhatod a már unalmas számba menő „ Windows környezetet „. Ha ki szeretnéd próbálni a szoftver innen szerezhető be.

Ikon szín megváltoztató: Folder Painter


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Módosítsd az ikonjaid színét a Folder Painter nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Ezzel az ingyenes szoftverrel meg tudod változtatni a mappáid színét... Folder Painter

Kapcsolódó szoftverek