Windows kártevők eltávolításához is futtatható a SmartFix Tool

Beállításjegyzékek módosításához, indítópult kezelővel, Vírustotal kliens eszközzel beszerezhető kéretlen eszköztárak, vírusok eltávolításához használható szoftver. Telepítés nélkül futtatható ami akár sérült Registry értékek, illetve fájlok helyreállításához is hatékony. A SmartFix Tool Windows hibák javításához szerezhető be. Konfiguráló, kártevők kereséséhez használható programok letöltéséhez, használatukhoz hatékony.

Windows hibák helyreállításához, víruskereséshez, illetve konfiguráláshoz használható alkalmazás amivel akár a számítógéppel automatikusan elinduló Processeket is konfigurálhatjuk. A SmartFix Tool ingyenesen futtatható ami az operációs rendszer speciális indítási területéhez is hozzáintegrálható.

Malware fertőzések eltávolításához, az indítópult konfigurálásához

Az alkalmazás Windows hibák, kártékony vírusok detektálásához, az eltávolításukhoz futtatható, a feladat elvégzéséhez szükséges szoftvereket a kezelőfelületen tudjuk kiválasztani.

A kártevők által módosított hálózati konfigurációt a szoftverrel az alapértelmezett értékekre tudjuk visszaállítani. A szerkeszteni lehet az automatikusan betöltődő alkalmazásokat, az indítópultot amihez az AutoRuns szoftverét tudjuk letölteni. El lehet távolítanunk az ismeretlen szoftvereket, illetve optimalizálható az operációs rendszer.

A nehezen törölhető kéretlen eszköztárakhoz az AdwCleaner kémprogram keresőt tölthetjük le. A beállításjegyzékek, illetve a fájlok hibáinak a megszüntetéséhez a WinRepair használható.

A Windows optimalizálási munkafolyamatokhoz, illetve kártevők kereséséhez elérhető program a SmartFix Tool innen szerezhető be.

SmartFix Tool – kártevő kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows kártevők eltávolításához is futtatható a SmartFix Tool
Szerző
Leírás
Windows hibák kijavításához, vírusok kereséséhez, illetve konfigurálási munkafolyamatokhoz futtatható a SmartFix Tool.

Kapcsolódó szoftverek