Blog

Rootkit fertőzések eltávolítására is tökéles megoldás a G DATA AntiVirus víruskereső

Komoly ismertséggel rendelkező fejlesztői termék amivel általánosságban az összes veszélyes vírus eltávolító a számítógépről, meg lehet őrizni a számítógép biztonságos állapotát. A G DATA AntiVirus Rootkit fertőzésekhez is eredményesen használható.

A telepítése után a szoftver teljes értékű használatában az érdekében csak aktiválni kell azokat a funkciókat amikre szükségünk van, több beállítást nem is kell elvégezni, hogy a szoftvert használhassuk a kártevők felkutatásra innentől teljesen automatikusan végzi a dolgát, védi a legjellemzőbb internetes tevékenységeinket. Alapos víruskeresővel rendelkezik ahol a leginkább veszélyes helyek, illetve a felhasználó által hozzáadott tároló mappák kerülnek ellenőrzésre, illetve eltávolíthatjuk a fertőzéseket, esetleg csak kijavíthatjuk ha azokra később szükség van.

A G DATA AntiVirus Rootkit fertőzésekhez egy speciális módszert használ amivel a magasabb felismerési arány lesz a végeredmény, a még ismeretlen kód módosulásokat is felismeri, tájékoztat, hogy mit tegyen vele a szoftver.

Megvédi a levelezési szokásainkat a kéretlen üzenetektől, ezt is csak aktiválni kell. A saját beállítások létrehozása után azt jelszóval lehet levédeni, így a több felhasználóval rendelkező számítógép védelmi rendszeréhez csak azok férhetnek hozzá akiknek ezt megengedtük. Itt található a legfrissebb.

G DATA AntiVirus – Prémium víruskereső szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rootkit fertőzések eltávolítására is tökéles megoldás a G DATA AntiVirus víruskereső
Szerző
Leírás
Hatékony, prémium víruskereső szoftver ami rengeteg kártevő ellen biztosít védelmet: G DATA AntiVirus

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá