Behatolásmegelőző, eszközfelügyeleti szolgáltatásokat is biztosító víruskereső program az ESET Internet Security

A víruskereső egy egyszerűen használható, minimalista beállításokkal rendelkező víruskereső, illetve tűzfal megoldás. A program behatolásmegelőző, illetve eszközfelügyeleti funkciókkal tudja hatékonyabbá tenni a PC védelmi kiegészítőit. Az ESET Internet Security magas felismerési módszerrel kutatja fel a veszélyes kártevőket.

A szoftver egy ígéretes, rengeteg teszten a legeredményesebb víruskeresők között detektálta, illetve törölte azokat a kártékony tartalmakat amik akár nulladik napi fenyegetések voltak.

A program egy egyszerűen több módszerrel is testre szabható tűzfal szolgáltatást is biztosít amivel az ismeretlen hálózati kapcsolatokat tudja automatikusan blokkolni, illetve riasztani, hogy azt engedélyezni akarjuk, vagy blokkolni szeretnénk, egy adatlopásra tervezett alkalmazás akar internet kapcsolatot létrehozni.

Behatolásmegelőző szolgáltatást is rendelkezésre bocsájt az alábbi kártevő kereső szoftver

Az ESET Internet Security eszközfelügyeleti szolgáltatása a cserélhető adathordozókon lefutó kártevők terjedésének a megakadályozására áll rendelkezésre amit egy akár kezdő Windows használó is egyszerűen be, illetve ki tud kapcsolni. A víruskereső behatolásmegelőző rendszere azokat a folyamatokat kutatja fel amiket akár az indulásával egy definiált időpontban hajtódik végre amik gyanús, nem lehet azonnal felismerni, hogy az egy normál telepített alkalmazás része. A program egy dizájnos indítópanellal használható, nem szükséges hogy beállítsuk. Innen érhető el az ingyen kipróbálható kiadás.

ESET Internet Security – víruskereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Behatolásmegelőző, eszközfelügyeleti szolgáltatásokat is biztosító víruskereső program az ESET Internet Security
Szerző
Leírás
Behatolásmegelőző, illetve eszközfelügyeleti szolgáltatás megoldásokkal lehet biztonságosabban használni a Windows rendszert. Az ESET Internet Security minden veszélyesebb vírust megkeres, illetve eltávolít.

Kapcsolódó szoftverek