Hatékonyabb, korszerű víruskereső, eltávolító szoftver a K7 Total Security

Ismert, lényeges funkciókat tartalmaz az alábbi korszerű víruskereső szoftver amivel biztonságosabban lehet akár interneten elvégzett feladatokat futtatnunk. A K7 Total Security tűzfal funkciót, illetve egy valósidejű védelemmel tervezett víruskeresőt is integráltak az eszközökhöz.

Megbízhatóbban lehet interneten keresztül szinte bármely munkafolyamatot végrehajtani a K7 Total Security megoldásával ami tűzfal szolgáltatást és víruskeresőt is biztosít azok számára akik egy erőteljesebb programmal szeretnék biztonságosabbá tenni a Windows rendszert.

A telepítése után te választhatod ki hogy milyen időközönként keressen kártevőket, hol, illetve egy szűrőt is használhatsz, hogy a téves riasztásokat elkerülhesd.

Szülői felügyeleti szolgáltatás, integrált tűzfal

A K7 Total Security tűzfal kiegészítőjének a beállítása a kezdők, illetve a haladó ismeretekkel rendelkezők számára is egy rugalmas beállítási eszközöket kínál. Kezdő ismeretek esetén a tűzfal egy profil szerint blokkolja azokat az alkalmazásokat amik olyan szerverekre csatlakoznak amit akár adatlopáshoz fejlesztettek ki.

Az alkalmazás magas felismerési aránnyal kutatja fel az akár rejtett folyamatokat, majd képes az azok blokkolására is.

A tűzfal, víruskereső program időkorlátozással kipróbálható verzióját innen lehet beszerezni, az összes szolgáltatása futtatható a próbaidőszak alatt.

K7 Total Security – víruskereső, tűzfal alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hatékonyabb, korszerű víruskereső, eltávolító szoftver a K7 Total Security
Szerző
Leírás
Tűzfal funkciót is tartalmaz a K7 Total Security eszköze amivel egy teljes körű szoftver valós időben történő vírusok detektálásához.

Kapcsolódó szoftverek