Cserélhető tároló eszközökhöz tervezett víruskereső alkalmazás az USB-AV Antivirus

A szoftver egy cserélhető adathordozókhoz létrehozott víruskereső és törlő eszköz mivel automatikusan lehet a vírusokat felkutatni. Az USB-AV Antivirus kártevő keresési prioritását is konfigurálhatjuk.

A szoftver egy profi megoldás amivel a számítógéphez csatlakoztatott eszközökön keresztül veszélyes vírusok terjedését lehet blokkolni ahol a víruskereső eszköz több korszerű eljárással képes a vírusokat megkeresni, illetve azokat a karanténba mozgatni ha az a módszer lett definiálva.

Autorun kártevők ellen lehet immunizálnunk a cserélhető adathordozókat amivel biztonságosabbá tehető a gép használata mivel az alábbi kártevő nem tudja megfertőzni az számítógépet.

Az USB-AV Antivirus dinamikus keresési módszerekkel támogatja, hogy teljesen optimalizáltan elemezzük a számítógéphez csatlakoztatott eszközöket ahol a keresés prioritása, illetve a víruskeresés mélysége is beállítható, ahol a program azokat a területeken keres kártevőt ahol azok leginkább rejtőzhetnek.

Flash eszközök, USB adathordozók vírusirtására

A víruskereső program USB adathordozók, illetve mobiloknál is egy profi kártevő kereső megoldás amivel blokkolhatóak a vírusok Windows operációs rendszerre jutása. Az USB-AV Antivirus innen érhető el ha egy extra védelmi megoldást szeretnél használni amivel a cserélhető adathordozókon lehet kártevőket eltávolítani.

USB-AV Antivirus -víruskereső szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Cserélhető tároló eszközökhöz tervezett víruskereső alkalmazás az USB-AV Antivirus
Szerző
Leírás
Mobilok, illetve cserélhető adathordozók víruskereséséhez, illetve törlésükhöz használható az USB-AV Antivirus.

Kapcsolódó szoftverek