Bitdefender Antivirus Free Edition – Ingyenes, népszerű, víruskereső eltávolító

A szoftver teljesen ingyenesen használható fel a számítógépre kéretlenül települt kártevők, vírusok eltávolítására, maga a felhasználó választhatja ki hogy mely igény alapján keressen kártevő szoftvert. A Bitdefender Antivirus Free Edition a népszerű fejlesztő szabadon kipróbálható kiadása.

A fejlesztő ezen termékét teljesen szabadon lehet felhasználni a gépedre kéretlenül települt kártevők eltávolítására, illetve az azok professzionális szinten történő detektálására amihez egy aktívan bővülő adatbázist vesz alapnak. A Bitdefender Antivirus Free Edition egy igen egyszerű indítófelülettel lett kifejlesztve, ez természetesen nem számít hátrányos jellemzőnek a gyakorlati eredmények biztosításakor, vagyis teljes értékűen tudja az összes potenciális kártevőt eltávolítani, felismerni. Teljes kereső eszköz, adott objektumra szűkített vírus detektálás, vagyis manuális használat is jellemzi. Annyi funkciót nem tartalmaz mintha a kereskedelmi kiadást próbáltad volna ki, viszont ingyenesen biztosítja a szükséges védelmi eszközöket. Malware, Trójai vírusokat is felfedezhet a kipróbálója a kártevő adatbázisában. Az elemzések során az hasznos hogy nem igényel komolyabb erőforrásokat, bármilyen egyéb szoftvert is futtathatsz mellette, bármilyen célnak egy remek választás. Természetesen tudás szempontjából nem számít teljes értékűnek, inkább általános feladatokhoz, érdemes használni. A legújabb Bitdefender Antivirus Free Edition innen szerezhető be.

Bitdefender Antivirus Free Edition


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Bitdefender Antivirus Free Edition – Ingyenes, népszerű, víruskereső eltávolító
Szerző
Leírás
Optimális eszközökkel, illetve védelmi rendszerrel működő szoftver a vírusok ellen - Bitdefender Antivirus Free Edition

Kapcsolódó szoftverek