Vírusok kereséséhez, karbantartáshoz hatékony az S.O.S Security Suite

Egy több speciális eszközzel létrehozott rosszindulatú programok eltávolításához, illetve Windows tisztítási feladatokhoz használható szoftver a SOS Security Suite. Ingyenes, nem szükséges installálni. Malware fertőzések, az automatikusan betöltő programok kereséséhez is használhatjuk amivel akár módosíthatjuk, törölhetőek a fölösleges processek.

Minimális beállításokkal akár több számítógépen is futtatható eredményes víruskereső, illetve karbantartó szoftver amivel akár Windows 11 operációs rendszeren lehet a használt kártevő kereső program eredményességét ellenőrizni egyéni munkafolyamatokhoz futtatnunk.

A szoftver egy hatékony kategorizált indítópanelon a gép hardveres, illetve szoftveres paramétereinek a kilistázásához is biztosít szolgáltatásokat amivel a memória, a processzor, a videó kártya jellemzőit lehet megtekinteni.

Profi Malware kereső, Windows karbantartó

Az SOS Security Suite karbantartási munkafolyamatokhoz is használható ahol egy modern felületen tudjuk konfigurálni azokat a tartalmakat amiket egy integrált hatékony Windows pucoló eszközzel szeretnénk kilistázni, illetve eltávolítani.

A szoftver kémprogramok, rosszindulatú szoftverek, Hijack, Hookok, Malware fertőzések eredményes kereséséhez, illetve az eltávolításukhoz futtatható. A megtekinthető jelentéseket egy kategorizált paneles indítófelületen készíti el, a kártékony programok, a vírusos böngésző kiegészítők, az automatikusan elinduló szolgáltatások, illetve a Malware kártevőkhöz hatékony ami akár egy USB adathordozóról is használható. A Malware kereső, karbantartó program a SOS Security Suite innen szerezhető be.

SOS Security Suite – Karbantartó, Malware kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vírusok kereséséhez, karbantartáshoz hatékony a SOS Security Suite
Szerző
Leírás
Ingyenes Malware kártevők kereséséhez illetve karbantartási tevékenységekhez használható szoftver a SOS Security Suite.

Kapcsolódó szoftverek