Blog

CleanMyPC: Profin használható indítópult kezelővel is rendelkezik az alábbi karbantartó

Indtópult kezelő funkciót is használhatunk ha ezt a remek szoftvert futtatjuk a Windows rendszer karbantartásához. A szoftver konfiguráló eszközzel is rendelkezik amivel akár az indítópult tartalma tekinthető meg, illetve szerkeszthető. A CleanMyPC dinamikus optimalizálási eszközöket tartalmaz.

A karbantartó szoftver használata kezdők számára sem probléma mivel Magyar nyelvű felhasználói felülettel biztosított, a rendelkezésre álló funkciókat egy áttekinthető felszínen választhatjuk ki azokat amikre szükség van.

Indítópult optimalizálás

Külön funkció áll rendelkezésre az indítópult összetevőjének a rendszerezéséhez ahol a fölösleges alkalmazásokat le lehet tiltani, ha egy szoftver gyakrabb futtatására, illetve használatához azt a Windows rendszerrel való betöltését akarnánk elérni, a feladathoz kötelező eszközöket is ki lehet választanunk.

A karbantartó, a CleanMyPC programeltávolítót, merevlemez pucolót, beállításjegyzék tisztítót is tartalmaz. Biztonságosan lehet bizalmas tartalommal rendelkező fájlokat törölni, több számítógépes munkafolyamathoz is tökéletes szoftver.

A szabadon megosztott legfrissebb kiadás innen tölthető le.

A Windows rendszerrel együtt betöltődő folyamatok listáját lehet szerkeszteni ezzel a remek karbantartó alkalmazással, rengeteg kötelező eszközt tartalmaz amivel karbantartható az operációs rendszer, illetve kényelmesebben konfigurálhatunk.

CleanMyPC – karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CleanMyPC: Profin használható indítópult kezelővel is rendelkezik az alábbi karbantartó
Szerző
Leírás
CleanMyPC - Indítópult kezelő funkcióval is rendelkezik az alábbi karbantartó program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá