CleanMyPC 1.8.11 Build 1175

A CleanMyPC egy rendkívül megbízható, biztonságos karbantartó szoftver, amivel hatékonyan tisztító a Windows. A program támogatja a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezedet. Felfedezhető benne még néhány igen hasznos funkció, ilyen többek között a program eltávolító, indítópult kezelő, adatvédelmi eszközök, fájlmegsemmisítő. Magyar nyelvű.

Egyetlen alkalmazás biztosít minden hasznos, nélkülözhetetlen funkciót annak az érdekében, hogy néhány kattintással sokkal jobb teljesítményt tudj kihozni a számítógépedből. A CleanMyPC nevű alkalmazás használata kifejezetten egyszerű, Magyar nyelvi támogatással próbálható ki.

A CleanMyPC letöltése után néhány kattintással telepíthető, majd azonnal el is kezdheted a géped karbantartását. Ezt a szoftver több módon is támogatja. Lehetőség van egyetlen parancs kiadásával felkutatni minden olyan fájlt, amik fölösleges helyet foglalnak, illetve erőforrás problémákat okoznak.

A merevlemez tisztításakor, támogatja a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, illetve minden olyan területet ahol a Windows használata során olyan fájlok gyűlhettek össze amik ronthatják a gép felhasználói élmény indexét.

A CleanMyPC manuális futtatásakor külön ellenőrizhető a regisztrációs adatbázis, néhány hasznos konfigurációs eszközt is elérhetsz, többek között a programmal kilistázható minden olyan folyamat, szoftver, ami automatikusan elindul a gép betöltődésekor. indtópult kezelő funkcióval is rendelkezik a CleanMyPC.

Szerkesztő funkciót is tartalmaz a CleanMyPC

Itt a CleanMyPC lehetővé teszi, hogy ezt a listát szerkeszthesd, le tudd tiltani azokat a folyamatokat, amik olyan alkalmazásokhoz tartoznak amiket ritkán használsz.

Ha korábban telepítettél olyan alkalmazásokat, amiket már nem használsz, vele azt uninstallálhatod, a feladat elvégzése után fel tudja kutatni azokat a fájlokat amik esetleg visszamaradtak.

A CleanMyPC karbantartója biztosít még egy adatvédelmi tisztítót, amivel azok a tartalmak, fájlok törölhetőek, amik privát jellegű információkat tartalmazhatnak. Sőt ha egy adott fájlt úgy szeretnél törölni, hogy azt később ne lehessen visszaállítani, erre is felfedezhető külön funkció.

Ingyenesen helyette használhatod még a Glary Disk Cleaner rendszer optimalizálóját, vagy a CCleaner Slim megoldását, duplikátum keresőt is tartalmaz. Az ACleaner nevű program időzítve is használható.

A CleanMyPC egy sokrétűen használható karbantartó program, amit a merevlemez, a telepített böngészőid, a regisztrációs adatbázis tisztításához használhatsz fel. Tartalmaz még fájlmegsemmisítőt, programeltávolítót, vagy ha arra lenne szükség, Startup Managert.

CleanMyPC

CleanMyPC Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző optimalizáló
 • Registry tisztító
 • Startup Manager
 • fájlmegsemmisítő funkció
 • beépített programeltávolító
 • Privát tisztító
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
CleanMyPC
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • HiBit Uninstaller 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • Maintener 1.9.72522019-12-01 Maintener 1.9.7252 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller Portable 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • TweakPower Portable 2.001 Beta2021-09-21 TweakPower Portable 2.001 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]