Blog

Windows tisztításhoz, illetve privát tartalmak végleges törléséhez is futtatható a CleanMyPC

Egy hatékony mélyebb számítógépes ismeret nélkül is egyszerűen használható Windows tisztító program a CleanMyPC. Indítópult kezelő funkciót, illetve végleges fájlmegsemmisítő kiegészítőt is támogat amivel a bizalmas adatokkal eltárolt fájlokat lehet törölnünk.

A karbantartó egy áttekinthető rengeteg extra funkcióval használható megoldás amivel törölni tudjuk azokat a fájlokat a gépről amiknek a törlésével akár helyet lehet felszabadítani. A CleanMyPC egy előre integrált fájlmegsemmisítő funkciót is biztosít amivel egy adott tartalmat vagy akár egy teljes mappa tartalmának a törléséhez tudjuk futtatni.

Privát fájlok végleges megsemmisítéséhez is hatékony

A program indítása után egy egyedi statisztikát tud készíteni arról hogy a merevlemez tisztítása után a már fölöslegessé vált fájlok törlésekor mennyi tartalmat semmisít meg.

A szoftverrel egy korszerű felhasználói felületen lehet egy jelentést készíteni a használt böngészők kiegészítőiről amit akár törölni is lehet.

Indítópult konfiguráló funkcióval van mód az automatikusan elinduló programokat kilistáznunk ahol a ritkán használt kiegészítők paramétereinek a konfigurálása, illetve a Windows rendszer indulása után akár egyedi munkafolyamatokra is futtatható a PC. A karbantartó szoftver a CleanMyPC innen érhető el.

CleanMyPC – karbantartó, fájlmegsemmisítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows tisztításhoz, illetve privát tartalmak végleges törléséhez is futtatható a CleanMyPC
Szerző
Leírás
Privát fájlok végleges törléséhez is használható a CleanMyPC

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá