Ingyenes, extra funkciókkal rendelkező karbantartó szoftver a CleanSweep

A karbantartó egy profilos extra funkciókkal rendszerezett szoftver ami a Windows illetve a installált programok munkafolyamat előzményei a törlésére próbálható ki, hely felszabadításhoz is hatékony. A CleanSweep a már fölösleges tartalmak törléséhez hatékony, egy áttekinthető felületen tudjuk kiválasztani a Windows illetve a használt böngészőkkel eltárolt Temp mappákban található fájlokat.

Egy ingyenes karbantartó szoftver amivel törölhetőek azok a tartalmak a számítógép tárolólemezéről amiket az operációs rendszer a futtatásakor hoz létre, amikre már nincs szükség. A szoftver már Windows 11 operációs rendszerre is elérhető.

A CleanSweep merevlemez tisztító program a Windows Temp mappáinak a törléséhez, az eseménynapló, a Microsoft Office, Edge, Chrome böngészési előzmények, lomtár tartalma, miniatűrök, Windows Old mappákban elmentett fájlok törléséhez futtathatjuk.

Ingyenes merevlemez tisztító

Speciális konfigurációval lehet használni ahol a fölösleges tartalmak törléséhez szükséges mappákat egy hatékony felhasználói felületen lehet kiválasztani jelölőnégyzet kijelölés alapján. A program megfelelő használata, illetve speciális esetekben akár jelentős helyet tud felszabadítani amivel több tárolóhelyet tudunk előre kiválasztható feladatokhoz használni.

A szoftver számítógépen való karbantartási feladataihoz csak rendszergazdai jogosultsággal kell futtatni majd konfigurálni kell hogy mely mappákban kutassa fel a fölösleges tartalmakat.

A CleanSweep Temp, lomtár, Windows log tartalmakhoz támogatott karbantartó szabadon elérhető kiadását innen lehet beszereznünk.

CleanSweep – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes, extra funkciókkal rendelkező karbantartó szoftver a CleanSweep
Szerző
Leírás
Ingyenesen kipróbálható karbantartó szoftver a CleanSweep amivel a böngésző munkafolyamat előzménye, illetve a temp mappa tartalma törölhető.

Kapcsolódó szoftverek