Blog

A HDCleaner karbantartójával a beállításjegyzékek értékeihez is több hasznos funkciót lehet használni

A beállítás jegyzékhez használható megfelelő ismeretekkel rendelkezők számára létrehozott alkalmazás a HDCleaner ami alapvetően egy multifunkciós karbantartó eszköz, konfiguráló. A Windows teljesítményének a javításán kívül a Registryhez is több különleges eszközt kapunk.

Teljesen ingyen áll rendelkezésre számos olyan karbantartó funkció amiket csak néhány komolyabb ismertséggel rendelkező alkalmazás esetén találhattunk, mint például a CCleanermegoldásnál. A HDCleaner is teljes Magyar nyelvi támogatással használható, manuálisan lehet konfigurálni, hogy mely tároló mappák tartalmát szeretnénk törölni, illetve hogy milyen fájlokra van szükség.

A program tartalmaz egy „tisztítás varázsló” felületet ahol ki lehet választani, hogy milyen módszerrel akarjuk használni, teljes mértékben a felhasználó tudja beállítani, hogy milyen Windows pucolási módszerrel, mely fölösleges tartalmakkal rendelkező területen futtassuk le a keresést.

A HDCleaner sajnos nem támogatja, hogy a feladat elvégezése előtt elmentsük a talált elemek listáját, így ez még később problémával is járhat.

Biztonsági mentést készíthetünk a rendszer leíróról, azt vissza is lehet állítani, töredezettség mentesíthetjük kézzel választható ki szintén a számunkra szükséges érték.

Szabadon kipróbálható telepítés nélküli, illetve a telepíthető változatban is, mind a kettő kiadás Magyar nyelvi támogatással áll rendelkezésre.

HDCleaner – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A HDCleaner karbantartójával a beállításjegyzékek értékeihez is több hasznos funkciót lehet használni
Szerző
Leírás
Megvásárolható alkalmazásoktól is több funkciót biztosít a HDCleaner karbantartó alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá