Temp Cleaner: Ingyenes, Temp mappa tisztító program Windows-ra

Egy speciális rendszer karbantartó szoftver a Temp Cleaner, amivel egy adott Windows terület tisztítható meg, vagyis a Temp mappák. Ezen a területen rengeteg olyan fájl gyűlhet össze amik csak az értékes helyet foglalják, ha azoknak a tartalmát bizonyos időközönként kipucolod, plusz teljesítményre, illetve helyre tehetsz szert.

A szoftver egyik érdekessége hogy még a telepítése sem okoz problémát, mivel nem igényel installációt. A Temp Cleaner használata az egyik legegyszerűbb módszert biztosítja így bárki könnyedén használhatja ha szükséges. A program gyakorlati használata annyiból áll, hogy a gépre való lementése után azt csak el kell indítani, innentől a program teljesen önállóan végzi el az adott terület ellenőrzését majd az ott található fölösleges tartalmak eltávolítását. Az alkalmazás a tálca felett egy tájékoztató üzenetet jelenít meg a sikerességéről. Ezzel gyakorlatilag meg is történik a Windows átmeneti mappáinak a hely felszabadítása, tisztítása. Arra azét érdemes odafigyelni, hogy a szoftver önmagában nem tekinthető teljes értékű karbantartó eszköznek, csak az adott területhez lehet felhasználni. Sajátossága, hogy a feladat egyszerűen, gyorsan végrehajtható.

Az ingyenes Temp tisztító szoftver innen szerezhető be.

A Temp Cleaner minden olyan PC tulajdonosnak hasznos akik kifejezetten a Windows átmeneti mappáit szeretnék optimalizálni, hogy helyet, illetve erőforrást szabadítsanak fel a jobb felhasználói élmény eléréshez.

Temp Cleaner – Karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Temp Cleaner: Ingyenes, Temp mappa tisztító program Windows-ra
Szerző
Leírás
Ingyenes Temp mappa tisztító program ami valóban működik: Temp Cleaner

Kapcsolódó szoftverek