Blog

Karbantartás szoftverek bezárásakor az R-Wipe&Clean eszközével

Érintőkijelzős számítógépekhez is profi karbantartó szoftver amivel törölhetőek az internetezéskor eltárolt böngészők munkafolyamat előzményei. A karbantartási feladatokhoz létrehozott beállításokat el lehet tárolni, illetve időzítve a számítógép leállításakor el tudjuk indítani. Az R-Wipe&Clean Pseudo, DOD módszerrel, visszaállíthatatlanul törli a bizalmas tartalmaink.

A Windows lemezkarbantartó szolgáltatásával rengeteg olyan fájlmaradványt lehet törölni amivel akár teljesítményt lehet felszabadítani. A szoftverrel összetett feladat listákat is készíthetünk, a Windows, az irodai, multimédiás programok, feladat előzményei is törölhetőek. Egy nagy teljesítményű karbantartó szoftver amivel a beállításjegyzékekből törölhetőek azok az értékek amik lassítják a PC-t, problémákat okozhatnak. A lomtár, a Temp mappák tartalma, illetve a böngészőkkel megnyitott tartalmak előzményeinek a törlése után akár helyet lehet felszabadítani. A böngészők gyorsítótárának a törlésével gyorsabban nyithatóak meg a szükséges oldalak.

Feladat előzmények automatikus törlése szoftverek bezárásakor

Az érintőképernyős PC-khez is futtatható programmal feladatlisták hozhatóak létre amivel a szoftverek bezárásakor automatikusan, ütemezetten elindítható a karbantartási munkafolyamat. A végleges fájlmegsemmisítő kiegészítőjével visszaállíthatatlanul lehet a már fölösleges feladat előzményeket törölni. Az alkalmazás a meghajtók szabad területének Pseudo, DOD fájltörlési módszerrel történő törléséhez is futtatható, a fájlok egy adat helyreállító programmal sem szerezhetőek vissza. A programok, illetve Windows feladat előzményeinek a törlése után egy munkafolyamatban le lehet a számítógépet állítani. A szoftverrel megvédhetjük a személyazonosságunkat amivel az alkalmazások, a böngészők feladat, illetve gyorsítótárát lehet törölni. Az R-Wipe&Clean a munkafolyamat előzmények eltávolítása után le is tudja állítani a számítógépet, alkalmazások bezárásakor is futtatható. A fájlmegsemmisítő funkcióval elérhető karbantartó szoftver innen érhető el.

R-Wipe&Clean – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Karbantartás szoftverek bezárásakor az R-Wipe&Clean eszközével
Szerző
Leírás
Lemezterület felszabadításhoz, Windows, illetve installált szoftverek feladat előzményeinek a törléséhez megfelelő az R-Wipe&Clean, az alkalmazások bezárásával is futtathatjuk a karbantartási munkafolyamatot.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá