Blog

Reduce Memory: Memória optimalizáló alkalmazás

A PC kezelő, optimalizáló profi megoldás amivel egy ingyenes, még telepítést sem igénylő szoftverként szerezhető be azok számára akik rengeteg programot futtatnak egy időben. A Reduce Memory akár időzítve is használható.

A szoftverrel adott esetben jelentősebb erőforrást lehet felszabadítani a memóriában ami gyorsabb felhasználói élményt biztosít a szoftverek napi használata során.

A megtervezésekor úgy találták ki a szoftvert, hogy ne tapasztaljunk problémákat, ez a gyakorlatban is így van, tehát csak annyi helyet tud optimalizálni, karbantartani ami a mindenképp fölösleges tartalmak eltávolításával érhető el.

Egyszerűbben használható ha a szoftvert időzítve definiált időpontban automatikusan végzi el a gép memória felszabadítását. A beállításoknál a fontosabb folyamatokat kizárásokhoz lehet hozzárendelni, nem törli a lényeges szoftverek részeként használt tartalmakat. A karbantartó alkalmazás a Reduce Memory egy hatékony szoftver, sokkal gyorsabb, áttekinthetőbb beállításokkal használható a hasonló megoldásoktól. A programot innen lehet beszerezni.

Optimalizálni lehet a memóriát ezzel az ingyenes telepítést nem igénylő szoftverrel ami a beállítás és az indítása után eltávolítja a fölösleges munkafolyamat előzményeket, ezzel gyorsabbá tehető az operációs rendszer.

Reduce Memory – Memória pucoló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Reduce Memory: Memória optimalizáló alkalmazás
Szerző
Leírás
Memóriához létrehozott karbantartó alkalmazás a Reduce Memory.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá