Blog

Előre beállított időpontban lehet a Windows rendszert újraindítani a ForOffPC konfigurálóval

A Windows konfiguráló alkalmazással egy előre meghatározott időpont után lehet a számítógép energiagazdálkodási beállításainál található szolgáltatásoknál használt funkciókat elindítani. Több funkció áll rendelkezésre mint az operációs rendszer által elérhető kiegészítő használata esetén. A ForOffPC teljes mértékben szabadon kipróbálható bárki számára.

Abban az esetben fontos szoftver az alábbi megoldás ha olyan feladatokat is el szoktál végezni a számítógépeden amik több időt igényelnek és a számítógép leállítása, illetve az energiagazdálkodási feladatok használata esetleg egy speciális módszert igényel.

A ForOffPC megoldása egy profil szerint létrehozott időpontban tud több olyan feladatot elvégezni a Windows rendszeren amik ilyen módon eddig nem volt lehetségesek.

A beállított időpontban újra indítja a gépet, kikapcsolja, hibernál, felhasználó váltás tevékenységeket lehet kiválasztani.

A program beállítása nagyon egyszerű, a dátum, illetve a feladat létrehozása után azt hasonlóan egy profilban lehet eltárolni így nem kell a számítógép közelében lenni, hogy azt a gép használója hajtsa végre.

Az energiagazdálkodási feladatokra használható program ingyenes, kényelmesebb, áttekinthetőbb módszert tesz lehetővé, hogy automatizáltan kapcsoljuk ki a számítógépünket vagy az adott szolgáltatások közül azt futtassuk amit támogat. A szoftver innen szerezhető be.

ForOffPC – A Windows testreszabásához


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Előre beállított időpontban lehet a Windows rendszert újraindítani a ForOffPC konfigurálóval
Szerző
Leírás
A Windows energiagazdálkodási szolgáltatása cserélhető le erre az ingyenes szoftverre. ForOffPC...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá