Blog

Rendszer pucoló a telepített szoftvereid számára: KCleaner

A számítógépeden használat telepített programjaid által visszamaradt fölösleges fájlok törlésére használható fel ami biztonságos módszert kínál annak az érdekében, hogy a karbantartás után az eltávolított fájlokat ne szerezhessék vissza törölt adat helyreállító alkalmazással. A KCleaner ingyenesen próbálható ki.

A komolyabb fejlesztői háttérrel rendelkező alkalmazás telepíthető, vagy a Portable verzió beszerzése, illetve indítása után a felhasználó választhatja ki hogy mely területekről akarja eltávolítani azokat a fájlokat amik semmilyen szerepet nem töltenek be a gép hatékony, megbízható használatának az érdekében. Alap, illetve jártasabb felhasználóknak külön felszínnel használható, az alap módszer esetén nincs szükség annyi konfigurációra, a program azokat a karbantartásra szükséges Windows mappákat válassza ki ahol mindenképp szükség lesz Windows teljesítmény javításra.

A beállításoknál a törlendő fájlok megsemmisítésének a módszere is kiválasztható, ez egy általános PC tulajdonos számára egyáltalán nem kell módosítani.

A KCleaner a karbantartáskor kényelmi eszközökkel is rendelkezik, képes egy feladaton belül a rábízott munkafolyamatot elvégezni, illetve ki is kapcsolni a számítógépet. Gyorsbillentyűs parancsok vannak integrálva a leginkább fontos területekhez, funkciókhoz. Magyar nyelvű, bárki számára beszerezhető.

KCleaner – Karbantartó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rendszer pucoló a telepített szoftvereid számára: KCleaner
Szerző
Leírás
KCleaner - alapos Windows karbantartó alkalmazás amivel véglegesen eltávolíthatóak a már fölösleges fájlok

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá