Egykattintásos Windows optimalizálás kifejezetten kezdőknek

Ezzel az alkalmazással akár ütemezve és egy kattintással tudsz megszabadulni a visszamaradt fájloktól. Ez a program egy profi karbantartó és Windows tuningoló szoftver.

Lassul a géped, csökken a rendelkezésre álló szabad hely a merevlemezen, még semmi sincs veszve, pucolj, rakj rendet ezzel az ingyenes alkalmazással. Maga a szoftver egy multipakk csomag ami a fejlesztő több termékét is magában foglalja amik szintén a szóban forgó feladatsor széleskörűbbé tételét hivatott ellátni. Rendkívül gyorsan és mélyen kutat fel minden érvénytelen bejegyzést amelyek törlésével rengeteg előnyre tehetsz szert. A rendszer optimalizáláson felül a biztonságra és az adatvédelem maximális elérésére is törekszik mivel a böngészők által visszahagyott nyomkövető sütik azonnali felkutatását és törlését is végrehajtja. A Wise Care 365 ingyenesen és fizetősen is elérhető, értelemszerűen az utóbbi sokkal több funkciót biztosít, akik nem szeretnék megvásárolni, időkorlátos változatban elérhetik honlapunkról.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek