Wise care 365: Az indítópult elemeinek adminisztrálása

Ha lassan indul a számítógéped, itt az ideje, hogy áttekintsd az indítópult elemeit, ezt a Wise Care 365 nevű PC karbantartóval is meg tudod valósítani a lehető legegyszerűbben.

Ha rengeteg alkalmazást futtatsz, azok installálásakor engedélyezed, hogy azok együtt induljanak a Windows-al ne lepődj meg hogy az idővel egyre lassabban fog betöltődni, akár percekre is szükség lesz, hogy használható állapotba kerüljön a PC.

Szerencsére ebbe nem kell beletörődni, hisz itt egy remek multifunkciós feladatokat szolgáltató karbantartó szoftver a Wise Care 365 személyében ami az automatikusan induló, avagy az indítópult elemeinek az adminisztrálását is támogatja.

Az alkalmazás telepítése és indítása után a kezelőfelületén válaszd ki a rendszerhangoló menüpontot, és azon belül az indítópult kezelőt. Itt a Wise care 365 felsorol minden egyes alkalmazást aszerint kategorizálva, hogy az elindul e automatikusan vagy sem.

Mindamellett egy rövid statisztikát is szolgáltat arról, hogy az mennyi időt igényel a betöltés pillanatában.

Egy olyan döntést kell hoznod, hogy mik azok az alkalmazások, szolgáltatások amik nélkülözhetőnek tekinthetőek, csak annyit kell tenned, hogy a mellettük található csúsztatható ikonnal inaktivizálod azt.

Természetesen azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Wise care 365 csak azokat a programokat tudja adminisztrálni, amik alacsonyabb felhasználói prioritással bírnak, egyes víruskeresők esetén ez továbbra is hatástalan marad.

További Windows gyorsulást érhetsz el a Wise Care 365-el, ha a RAM optimalizálását is rá bízod. Természetesen a tudása itt nem ér véget, hisz mivel többek között biztosít rendszer felügyeleti szolgáltatásokat, illetve érdemes még megemlíteni, hogy a biztonságra is kellő hangsúlyt fektet azáltal hogy fájlok, mappák elrejtéséhez is ideális. Ingyenesen néhány funkciója le van tiltva.

Gyorsítsd a Windows indulását

Így tudod az indítópult elemeit adminisztrálni a Wise Care 365 segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek