Helyi menü szerkesztő funkcióval használható karbantartó program az Asmw PC Optimizer

Windows karbantartási munkafolyamatokhoz, konfiguráláshoz, illetve rendszer információk megtekintéséhez használható amivel a registry tartalmát importálhatjuk, exportálhatjuk, illetve szerkeszthetjük. Az Asmw PC Optimizer HDD tisztító programmal akár a helyi menüben található szolgáltatásokat testre lehet szabni.

Windows optimalizálási munkafolyamatokhoz használható karbantartó amivel a merevlemezen található fölösleges fájlokat lehet megkeresnünk, illetve törölnünk. A szoftverrel a PC-re installált alkalmazás, Cache mappákban eltárolt fájlokat, az operációs rendszer Temp fájljait, illetve Log fájl előzményeket, a lomtár tartalmát lehet eltávolítanunk. Egy Regisztry kezelő funkciót is biztosít amivel fel tudjuk kutatni a PC hibákat okozó tartalmakat amiket törölni is tudunk. A program karbantartási feladatakor azokat a Windows tulajdonosa akár módosítani, importálni, illetve exportálni is tudja.

Szoftverek helyi menü szoltatásból történő futtatása

Az Asmw PC Optimizer helyi menü konfiguráló kiegészítőjével kilistázhatóak a jobb egérkattintás funkcióhoz létrehozott szolgáltatások amiket módosítani lehet. Törölhetjük, illetve újakat lehet integrálni. A szoftver egy listán tudja megtekinthetővé tenni a jobb egérgomb, helyi menüből futtatható alkalmazásokat, Windows eszközöket amikhez rendszer adatokat is elérhetővé tesz.

A jelszó menedzser, fájltitkosító, beállításjegyzék, merevlemez pucoló, konfiguráló program innen szerezhető be.

Asmw PC Optimizer – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Helyi menü szerkesztő funkcióval használható karbantartó program az Asmw PC Optimizer
Szerző
Leírás
Helyi menü szerkesztő amivel karbantartási feladatokat is futtathatunk. Az Asmw PC Optimizer fájlmegsemmisítő, illetve fájltitkosító szoltatást is tartalmaz.

Kapcsolódó szoftverek