Fokozd a Windows biztonsági szintjét ezzel a remek alkalmazással: BlackFog Privacy

Egy remek elgondolással kitalált multifunkciós szoftver Windows rendszerre aminek az elsődleges feladata a biztonságosabb közeg elérése. A BlackFog Privacy karbantartót is tartalmaz, tűzfal, illetve IP blokkoló formájában.

A dizájnos, kifejezetten áttekinthetően tervezett felhasználói felület mögött egy komoly fejlesztési háttérrel rendelkező program áll rendelkezésre ami többek között a biztonságot, illetve a karbantartást helyezte mérvadónak. A BlackFog Privacy ki tudja listázni a háttér folyamatokat, a hálózati tevékenységeket, ahol le is tilthatóak azok amikre nincs szükség. Azonnal detektálja majd eltávolítja a vírusokat, informál ha be kell valamilyen biztonsági kockázat miatt avatkozni. A GeoIP szűrő funkciójával ország szerint lehet blokkolni a veszélyesebb IP címeket. A szoftver által támogatott védelmi modulokat külön engedélyezni, illetve tiltani lehet.

Tökéletes megoldás hogy biztonságos, megfelelő teljesítmény szerint lehessen használni a számítógépet akkor ha azon Windows rendszer fut. Ingyenesen 30 napig áll rendelkezésre. Ha ki szeretnéd próbálni, az alkalmazást innen lehet beszerezni.

A BlackFog Privacy Windows kiegészítője tűzfalat, választható víruskereső modult, illetve több nélkülözhetetlen funkciót tartalmaz, ezért érdemes használni. GeoIP kiterjesztéssel.

BlackFog Privacy – Windows kiegészítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fokozd a Windows biztonsági szintjét ezzel a remek alkalmazással: BlackFog Privacy
Szerző
Leírás
Multifunkciós feladatokat támogató víruskereső, tűzfal, karbantartó alkalmazás: BlackFog Privacy

Kapcsolódó szoftverek